ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Digital Cable Sistems (DCS), unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de telecomunicații de pe piața autohtonă, a semnat un contract de tip MVNO cu Telekom Romania Mobile Communications și va lansa servicii de telefonie mobilă, anunță Capital.ro.

Grupul Digital Cable Sistems (DCS) este unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de telecomunicații de pe piața autohtonă. Compania oferă servicii de transmisie prin cablu și digital a programelor de televiziune, soluții de transmisiuni date și acces Internet, precum și telefonie fixă, atât pe segmentul business cât și pe cel al clientilor rezidențiali. Din 15 august compania va lansa sub brandul AKTA servicii de telefonie mobilă. 

Un MVNO (Mobile Virtual Network Operator) este un operator care furnizează servicii de voce și date mobile prin intermediul rețelei unui operator clasic de telecomunicații mobile, de la care închiriază, în baza unui acord comercial, servicii de acces la rețeaua de antene și fibră optică a acestuia. 

Abonamentele pentru serviciile de telefonie mobile pornesc de la 2 euro pe lună, unele dintre pachete urmând să conțină minute incluse atât național, cât și în roaming precum și acces internet mobil național. 

Înființat în 2005, prin fuziunea mai multor companii de cablu, actualmente parte a grupului PineBridge Investments. Din portofoliul DCS fac parte brandurile AKTA – adresat în exclusivitate consumatorilor individuali,  și Dial Telecom – unul dintre cei mai importanți ofertanti de servicii de acest tip pe segmentul business.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews