ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dacă ai nevoie de o nouă masă, alegerea uneia poate fi distractivă. Îți permite să definești stilul pe care îl dorești pentru livingul tău. Și există numeroase opțiuni atractive de luat în considerare. În plus, cui nu îi place un mobilier nou elegant? Alegerea unei mese pentru sufragerie trebuie făcută cu atenție, deoarece este o piesă atât de mare, definitorie pentru cameră. Așadar, mai jos vei găsi un ghid pentru alegerea mesei potrivite.

Cumpărăturile pentru o masă pot dura o zi sau săptămâni, în funcție de cât timp vrei să dedici proiectului și de la câte opțiuni vrei să pornești. Uneori, găsești imediat piesa potrivită și alteori durează ceva.

Mesele de sufragerie de la magazinul Homelux au o gamă variată de modele la prețuri accesibile, în funcție de dimensiune, materiale și stil. În acest scop, iată câteva sfaturi care să te ajute să te decizi cu privire la tipul de masă pe care îl dorești. Poți reduce timpul de căutare dacă știi ce tip se potrivește cel mai bine nevoilor și spațiului tău.

Verificați dimensiunea sufrageriei 

Cea mai definitorie caracteristică a mesei este dimensiunea acesteia. Unele sunt pliante, se pot extinde, iar unele sunt mici și minimaliste. Mărimea sufrageriei tale va fi un factor important în ceea ce privește dimensiunea mesei, desigur. Așadar începe prin măsurarea spațiului în care vrei să pui masa.

Dacă vrei să ai mai mult spațiu pentru a te plimba atunci când nu folosești masa, ia în considerare modele pliante și extensibile. În acest fel, poți elimina o parte din această piesă sau o poți restrânge atunci când dorești spațiu suplimentar. Acest lucru este util mai ales pentru camerele mai mici.

Ca fapt divers, multe amenajări noi de sufragerii nu pun în centru masa, ci, mai degrabă, îi găsesc o funcție utilitară în ansamblul camerei, astfel încât nu va exista un punct definitoriu pentru mâncat. Mesele mai mici și simplificate funcționează de obicei în acest stil, întrucât nu depășesc și nu aglomerează spațiul deschis.

Alege un stil și un material pentru masa de sufragerie

Următorul pas este să alegi stilul pe care îl dorești la masă de sufragerie. Toate mesele de sufragerie au detalii specifice în materialele și construcțiile lor, care fac anumite stiluri mai potrivite pentru anumite tipuri de sufragerii. Câteva exemple includ:

Sufrageriile clasice se potrivesc foarte bine cu texturi bogate din lemn, precum finisajele de mahon
Sufrageriile cu mobilier contemporan merg bine cu stiluri minime și moderne
Stilurile industriale se potrivesc bine cu o masă de sufragerie care folosește elemente metalice, precum picioarele din oțel inoxidabil
Sufrageriile cu tentă artistică se descurcă bine cu stiluri funky, cum ar fi picioarele care au unghiuri spre exterior sau măsuțe care au forme geometrice neconvenționale
Casele din mediul rural se amenajează mai bine cu piese de lemn rustice, texturate

Acestea sunt doar câteva idei pentru alegerea mesei de sufragerie. Nu uita că atunci când cauți un mobilier mai mare, de multe ori este un proces intuitiv. Păstrează stilul camerei tale în minte și poate fi mai ușor de identificat mobila perfectă pentru tine.