ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Compania americană Doritos și-a lansat pagina de facebook în România, folosind o imagine care a stârnit supărarea utilizatorilor.

Brandul american a utilizat o imagine trucată, în care pe monumentul închinat eroilor din 1989 au pus un chips.

În urma mesajelor postate de utilizatori, compania a retras imaginea și mai târziu și-a cerut scuze."Dragii nostri, ne cerem scuze pentru asocierea nepotrivita pe care am facut-o recent pe pagina noastra de Facebook. Prin aceasta actiune nu am dorit sa lezam pe nimeni. Doritos este un brand fun si indraznet, iar postarea noastra a dorit sa ilustreze spiritul sau neconventional. Ne cerem scuze tuturor celor lezati de imaginea postata, si vrem sa va asiguram ca nu am intentionat sa ranim pe nimeni", au scris ei.

Anul trecut, o companie a promovat o serie de teste pentru depistarea bolilor cu transmitere sexuală folosind imaginea lui Mihai Eminescu.