ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Iubitorii de carti sunt mereu in cautare de ceva nou si captivant de citit. Daca gasim o carte bine scrisa si intriganta, vom savura pe nerasuflate toate paginile acesteia, tocmai pentru ca vom fi nerabdatori sa aflam care va fi, de fapt, deznodamantul sau. Doar ca dupa terminarea unei carti realizam ca avem nevoie de o alta pentru a umple golul lasat de cea dinaintea sa. Si ce loc din care sa iti alegi urmatoarea lectura este mai bun decat o librarie online? Comoda si practica, noua ta lectura se afla la doar cateva click-uri distanta. In doar cateva secunde vei putea sa intri in lumea tuturor cartilor pe care iti doresti sa le citesti. 

In ziua de azi, cu totii suntem mereu ocupati si pe fuga si preferam sa ne petrecem timpul liber facand lucruri care ne plac si care ne relaxeaza. De aceea, multi oameni aleg comenzile online atunci cand isi achizitioneaza diverse lucruri, printre care si carti. Este mult mai confortabil sa ne alegem cartile dintr-o librarie online, precum Bookzone.ro, de pe canapeaua de acasa, de la birou sau din mijloacele de transport in comun, decat sa luam la pas tot orasul pentru a cauta cartea mult visata. Decat sa faci acest lucru, mai bine lasi ca toate cartile pe care ti le doresti sa ajunga la tine pregatite sa fie citite "din scoarta, in scoarta”.

Doar gandeste-te la acest scenariu. Tocmai ce ai terminat ultima pagina din cartea pe care ai iubit s-o citesti. Vrei sa incepi o alta carte, de care sa faci rost usor, dar nu esti sigur daca este tocmai optiunea cea mai buna. Poti cauta oricand titlul ei intr-o librarie online, sa citesti recenziile celor care au terminat-o deja si sa te hotarasti daca este tocmai ceea ce cauti. Bineinteles, parerile celorlalti cititori vor fi subiective, dar vor fi indeajuns incat sa iti faci o ideea asupra cartii. 

In cazul in care iti faci probleme ca nu vei gasi prea usor cartea pe care ti-o doresti, ar trebui sa stiii ca o librarie online nu este constransa de spatiul de depozitare al cartilor, motiv pentru care, daca vei alege sa iti cauti favorita intr-o astfel de librarie, vei avea sanse mari ca si cartea pe care vrei neaparat s-o citesti sa se afle acolo. Acest avantaj destul de mare pe care il are o librarie online face ca aceasta sa fie o sursa mult mai vasta de carti in comparatie cu o librarie traditionala.

Cu totii stim sa apreciem o carte buna, cu atat mai mult atunci cand aceasta poate sa ajunga la usa ta fara a mai fi nevoie sa o cauti prin intreg orasul. Daca alegi o librarie online, asa cum este www.bookzone.ro, ai mereu sansa de a gasi ceea ce cauti. Totodata, ai avantajul de a afla de alte carti pe care iubitorii de literatura, ca si tine, le-au indragit si le-au recomandat. Poti evita efortul de a alerga dupa urmatoarele carti pe vrei sa le citesti, astfel incat, iti poti rezerva timpul liber pentru a savura pagina cu pagina noua carte pe care ai gasit-o cu mare usurinta intr-o librarie online