ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pandemia de coronavirus, care ne izoleaza fortat in case, ne da ocazia sa ne tragem sufletul o saptamana sau doua si sa luam o pauza de la stilul de viata tumultuos pe care multi dintre noi il ducem. Inainte de aceasta asa-zisa carantina, ne trezeam in graba, ne beam cafeaua pe fuga, de cele mai multe ori uitam de micul dejun si alergam sa prindem metroul sau autobuzul. 

Odata ajunsi la serviciu, deschideam calculatorul rapid, mai faceam inca o cafea, apoi incepeam sa tastam de zor. Seara, parcurgeam drumul in sens invers si, de cele mai multe ori, ajungeam sa adormim pe canapea, pe la inceputul unui film de la TV sau de pe net.

Daca te recunosti in descrierea de mai sus, inseamna ca in prezent te bucuri de o binemeritata pauza, chiar si in conditiile in care lucrezi de acasa. Cu toate acestea, odata ce pericolul viral va trece, cu siguranta te vei intoarce la obiceiurile de om activ. 

Adica vei manca mai mult fast food decat mancare gatita, vei petrece mai mult timp pe drumuri sau cu colegii decat cu familia si nici nu vei avea timp sa iti incarci telefonul, daca ramai fara credit atunci cand ti-e lumea mai draga. 

Pentru aceasta ultima problema, avem noi solutia ideala: serviciile de reincarcare Orange online. Iata, in continuare, care sunt avantajele acestora si cum functioneaza.

Care sunt avantajele serviciilor de reincarcare Orange online?

Daca ai optat pentru oferta gigantului francez de telefonie mobila si ai nevoie de reincarcarea cartelei, iti sugeram sa optezi pentru serviciile furnizate de site-ul Incarca.ro. Cu o experienta indelungata pe piata si maximum de profesionalism fata de clienti, reprezentantii acestui brand iti vor oferi:

- accesibilitate, intrucat pentru serviciile de reincarcare Orange online ai nevoie doar de o conexiune la internet si un dispozitiv mobil (smartphone, telefon, tableta);

- siguranta, intrucat toate tranzactiile realizate prin intermediul platformei sunt 100% criptate;

- comoditate, intrucat poti realiza operatiunea de oriunde, chiar si de pe canapeaua ta confortabila, in plina criza generata de Coronavirus;

- rapiditate, deoarece intregul proces pe care il vom detalia in continuare nu va dura mai mult de 2 minute;

- generozitate, intrucat vei primi numeroase bonusuri, asa cum vei vedea mai jos;

- varietate, intrucat, pe langa Orange, pe site-ul respectiv poti opta si pentru reincarcarea cartelelor Vodafone si Telekom.

Cum functioneaza serviciile de reincarcare Orange online?

Procesul efectiv de reincarcare Orange online, pe site-ul sus amintit, se desfasoara in doar doi pasi: prima data trebuie sa introduci numarul de telefon pe care vrei sa il alimentezi cu credit, apoi sa stabilesti valoarea cu care doresti sa reincarci. 

Pe langa interfata extrem de intuitiva, un alt mare avantaj al platformei Incarca.ro il reprezinta bonusurile pe care le vei primi pe langa creditul propriu-zis.

Imediat ce ai solicitat acest serviciu, vei primi un mesaj de confirmare si inca unul, pentru bonusul aferent. 

In cazul in care ai introdus un numar gresit, altul decat cel pe care doreai sa il alimentezi cu credit, nu iti face griji: lasa un mesaj in formularul de contact de pe site si vei fi apelat in cel mai scurt timp.