ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Amatorii de cafea de pretutindeni recunosc suprematia cafelei italiene, a carei intensitate si aroma unica au facut-o renumita pe mapamond. Daca vrei sa te bucuri de gustul fermecator al bauturii din tara in care un espresso intens si de calitate este la ordinea zilei, ai nevoie de H2On.


H2On este un serviciu unic in Romania, cu ajutorul caruia te poti bucura de apa sub brand propriu, dozatoare de apa, cafea, ceaiuri si espressoare profesionale livrate la adresa selectata de tine in aceeasi zi in care ai efectuat comanda.


Retine ca apa H2On detine certificarea iTQi (International Taste and Quality Institute), aspect ce reprezinta recunoasterea internationala a puritatii si calitatii acestei ape. Daca alegi sa te bucuri de experienta H2On, vei avea parte de servicii de mentenanta, dar si de o linie de relatii cu clientii, la care poti apela oricand ai nevoie de ajutor.

De asemenea, H2On ofera in custodie espressoare LavAzza orginale. Ce inseamna asta? Aparatul de cafea va ramane proprietatea H2On, insa tu te vei putea bucura de functionalitatile acestuia in mod gratuit atat timp cat respecti regulamentul inscris pe site.


Asadar, iata care sunt ofertele H2On pe care nu le poti rata daca vrei sa te bucuri de o cafea LavAzza cu gust autentic italian, de un espressor de calitate, precum si de cea mai buna apa, recunoscuta pentru puritatea sa.


  • Pachet Oferta: Custodie Espressor LavAzza LF 1150 Classy + 3 cutii capsule cafea LavAzza + 3 bidoane apa H2On


Pentru a beneficia de aceasta oferta, trebuie sa achizitionezi lunar 3 arome aflate la promotie din gama LavAzza. Espressorul LF 1150 este ideal pentru spatiile mici, avand un design elegant, modern si compact.


  • Pachet Oferta: Custodie Espressor LavAzza LF 1200 Classy + 4 cutii capsule cafea LavAzza + 3 bidoane apa H2On


Espressorul LF 1200 de la LavAzza este alegerea ideala pentru cei care iubesc varianta de cafea cu lapte. Acest aparat are disponibila functia de Milk Frother si il poti pastra gratuit in custodie cat timp efectuezi comanda minima de 4 cutii de capsule aflate la promotie din gama LavAzza.


  • Pachet Oferta: Custodie Espressor LavAzza LF Mini Classy + 2 cutii capsule cafea LavAzza (96 capsule) + 2 bidoane apa H2On


Espressorul se ofera gratuit in custodie, alaturi de 2 bidoane de apa H2On, daca achizitionezi 2 cutii de capsule LavAzza. Desi aparatul de cafea ramane in proprietatea H2On, tu te poti bucura de acesta repetand comanda in fiecare luna.


  • Pachet Oferta: Custodie Espressor LavAzza Milk + 2 cutii capsule LavAzza (96 capsule) + 2 bidoane apa H2On

LavAzza LF 400 Milk este aparatul de cafea mai compact din gama LavAzza Firma, perfect pentru spatii mici, fara a sacrifica calitatea espresso-barului autentic. Comanda lunar 2 cutii de capsule de cafea LavAzza si profita de oferta de nerefuzat!


  • Pachet Oferta: Custodie Espressor LavAzza LF Compact Classy + 2 cutii capsule cafea LavAzza (96 capsule) + 2 bidoane apa H2On


Bucura-te de cea mai recenta inovatie de la LavAzza in lumea cafelei espresso! Achizitioneaza 2 cutii de capsule pentru cafea si primesti in custodie atat espressorul, cat si 2 bidoane cu apa H2On la 19 litri.


Toate bidoanele cu apa H2On mentionate in ofertele de mai sus sunt oferite gratuit, in custodie. Acestea trebuie returnate catre H2On dupa ce au fost folosite. Daca alegi sa beneficiezi de aceste oferte, te vei putea bucura de apa sub brand propriu, cat si de espressoarele LavAzza, in mod gratuit. Alaturi de cea mai buna apa din spatiul romanesc, dar si de renumita cafea italiana, zilele tale vor incepe intotdeauna cu dreptul!