ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ovidiu Anton mai are o șansă de a urca pe scena Eurovision, după ce România a fost exclusă din concurs, din cauza datoriilor acumulate de TVR la European Broadcasting Union (EBU). Moldova 1, postul public de televiziune de peste Prut, îi propune solistului nostru o colaborare cu reprezentanta Moldovei, Lidia Isac.

„Considerăm că este un precedent  neplăcut în raport cu o televiziune publică. Suntem solidari cu întreaga echipă TVR și ne exprimăm părerea de rău pentru faptul că echipele noastre nu vor fi în aceeași sală, pentru a se susține reciproc, având în vedere spațiul cultural și valoric comun. O dată cu acest mesaj de solidaritate, lansăm și ideea unei colaborări dintre reprezentanții țărilor noastre.
 
În acest context, îl invităm pe Ovidiu Anton să evolueze pe scena „Eurovision” alături de reprezentanta Republicii Moldova, Lidia Isac. Suntem convinși că cei doi pot face un duet de excepție cu piesa ”Falling Stars” în semifinala 1 din 10 mai”, se arată într-un comunicat al instituției, citat de Unimedia.info.

Ovidiu Anton este invitat la Chișinău pe 14 mai, unde va fi va fi organizat un spectacol open air „Eurovision”.