ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Site-ul Institutului Național de Medicină Legală a fost sâmbătă ținta unui atac informatic, potrivit B1 TV

Acesta survine pe fondul comunicării cu o zi înainte a rezultatelor analizelor probelor ridicate din gospodăria agresorului din Caracal, specialiștii INML confirmând că testele ADN au scos la iveală profilul genetic al Alexandrei Măceșanu.

În cursul zilei de sâmbătă, vizitatorii paginii web a INML nu au mai putut accesa conținutul acesteia, fiind afișat în schimb un mesaj structurat pe 5 puncte: trei înjurături, la adresa PSD, a lui Liviu Dragnea și a lui Gheorghe Dincă; o invitație la protestul anunțat pe 10 august; adresarea de condoleanțe familiilor celor două victime ale agresorului din Caracal.

Cu o seară înainte, unchiul Alexandrei Măceșanu declara pe Facebook că dorește o expertiză internațională a rămășițelor investigate de INML și că este împotriva confiscării politice a tragediei nepoatei sale. 
 
Mesajul injurios a fost șters ulterior de pe pagina de pornire a site-ului INML, însă conținutul obișnuit este în continuare indisponibil la ora publicării acestui articol.