ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Serviciul internațional de reduceri Picodi.com și-a început treaba în România. Pe pagina sa de internet,în fiecare zi vor apărea reduceri și coduri promoționale pentru magazinele de internet, atât cele române, cât și cele internaționale care fac livrări în România.

Picodi.com este o platformă internațională de „smart-shopping” care ajută clienții din 35 de țări ale lumii să facă cumpărături, cu un buget mai mic, folosindu -se de cupoanele și codurile promoționale.

Fiecare client poate în mod gratuit să copieze și să activeze codul promoțional, în locul special pregătit din coșul de cumpărături a acelui magazin.

În catalogul versiunii române a aplicației Picodi se află, la momentul actual, mai mult de 300 de magazine, printre care putem enumera Emag, PC Garage, Altex, Bonprix și multe altele.

Acest serviciu permite crearea unui cont gratuit, în care clientul își poate adăuga orice magazin dorit la „preferate” și astfel, să primească toate notificările legate de reduceri și coduri promoționale pentru acele magazine.