ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Conform statisticilor, peste 600.000 de români au restanțe mai mari de 30 de zile la bănci. Dacă te numeri printre ei, înseamnă că ai trecut și tu prin experiențele colaterale: de la mesajele de amenințare ale băncilor, la poprirea pusă pe salariu. O astfel de sancțiune financiară este greu de suportat, mai ales atunci când planurile nu ți-au ieșit precum ai vrut. Firma la care ai lucrat a intrat în faliment ori salariile au fost micșorate simțitor. Sau poate că ți-ai pierdut slujba. Oricare ar fi motivul, treci printr-o perioadă proastă și ai nevoie urgentă de bani ca să îți revii. Un nou credit ți-ar surâde, dar este oare posibil să mai obții unul, în condițiile în care ești deja pe "lista neagră” a băncilor?

Iată, în continuare, câteva sfaturi care te vor lămuri din acest punct de vedere:

1. Alege o instituție nebancară

Așadar, ai datorii la bancă. Evident, te afli pe listele Biroului de Credite, așa că șansele de a primi bani de la alte bănci sunt aproape nule. Practic, cea mai bună soluție pentru tine este să te adresezi unei instituții nebancare. Acolo vei putea găsi soluții care să răspundă nevoilor neacoperite de instituțiile tradiționale.

2. Credit rapid

Nu este ușor să alegi instituția nebancară care să se potrivească nevoilor tale. Cea mai bună opțiune ar fi una care oferă credite simple și urgente. Ce înseamnă asta? Că, în numai 24 de ore, poți obține banii de care ai nevoie! Acest lucru se întâmplă, în general, atunci când suma cerută nu depășește 3.000 de lei, iar perioada de rambursare este de sub două luni.

3. Credit online urgent

Nu-i așa că ți-ar plăcea să primești un credit doar cu câteva click-uri? Atunci, asigură-te că instituția aleasă are o secțiune de credit ieftin online, pentru a nu pierde timpul. Dacă alegi acest instrument, vei vedea că nu trebuie să îndeplinești decât două criterii foarte simple: să ai peste 18 ani și un venit de cel puțin 500 de lei pe lună. Ai nevoie de o copie după Cartea de Identitate, de o adeverință de venit pe anul precedent și de copia extrasului de cont aferentă cardului de încasare a venitului pentru luna precedentă.

4. Alege un plan potrivit nevoilor tale

Fă-ți, pentru viitor, un plan coerent și realizabil din punct de vedere financiar. Nu uita că ai deja un credit la bancă și încă o datorie mare te-ar putea dezechilibra și mai mult. Odată ce ai ales o instituție nebancară, vei descoperi că ai la dispoziție nenumărate oferte din care să alegi. De la creditul prin SMS, la creditul fără acte, ai o gamă largă de instrumente care te pot scoate din blocajul financiar în care ai intrat. De obicei, firmele care dau credite rapide nu țin cont de verificarea unei persoane în Biroul de Credite.

Iată, deci, că se poate! Chiar dacă ai datorii la bănci, poți să obții credit de la o instituție nebancară. Și este mult mai ușor decât ai crezut! Cu doar un set de acte și câteva clickuri vei primi suma solicitată în numai 24 de ore.