ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După trei ani în România, timp în care a renunţat la sporturi extreme, a făcut cursuri de limba română şi a purtat mai tot timpul costum, nepotul Regelui Mihai îşi ia o vacanţă. Principele Nicolae a mărturisit, în exclusivitate pentru TVR, că va pleca într-un safari în Kenya.

Nepotul Regelui Mihai vrea ca aventura să fie de neuitat, aşa că nu va călători nici măcar cu maşina. Va dormi în cort şi va găti la foc de tabără.

Principele Nicolae s-a mutat în România de trei ani şi reprezintă Casa Regală în mai multe activităţi publice. La rugămintea bunicului său, Regele Mihai, a călătorit în toată România pentru a cunoaşte ţara, s-a implicat voluntar în acţiuni de mediu şi îngrijirea copiilor.

În vârstă de 30 de ani, principele şi-a păstrat spiritul de aventură, aşa că a acceptat să fie copilot la Raliul Deltei, iar în primăvară a pedalat 1.000 de kilometri, de la Sighetu Marmaţiei la Constanţa, într-un turneu caritabil.