ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Clienții Telekom România întâmpină luni dificultăți mari în accesarea serviciilor de voce și date mobile din cauza unor disfuncționalități de natură tehnică, problemele urmând să fie soluționate în cursul serii, a anunțat compania pe pagina de Facebook.

„Pe fondul unor disfuncționalități de natură tehnică, o parte dintre clienții Telekom pot întâmpina dificultăți în accesarea serviciilor de voce și date mobile. Echipele noastre tehnice lucrează în acest moment pentru remedierea acestor disfuncționalități în cel mai scurt timp posibil. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create și vă asigurăm că specialiștii noștri depun toate eforturile pentru restabilirea serviciilor la parametrii normali”, scrie operatorul pe pagina de socializare.

Probleme au apărut în cursul după-amiezii.
 
Compania are peste 5 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile.

Pe pagina de Facebook a companiei germane clienții au postat mii de comentarii.

„Mai aveți multe disfuncționalități? Ne-ați omorât în ultimul timp cu ele. Facturi pe care nu le-ați emis lunar și ne-ați facturat retroactiv după nu știu câte luni, opriți serviciile până în termen scadent facturii….bătaie de joc! RUȘINE”, scrie unul dintre utilizatorii de servicii Telekom România.

„Dragă Telekom. Am 2 abonamente la voi cu opțiune de: telefonie nelimitată, internet nelimitat. In acest moment tocmai mă limitați de 4 ore. Având în vedere faptul că nu vă respectați angajamentele, cer rezilierea contractelor fără costuri suplimentare”, mai comentează un internaut.

Un alt utilizator se plânge că a pierdut apeluri importante din cauza acestei căderi de rețea și întreabă cine îl va despăgubi pentru toate cele întâmplate.

„Telekom Romania, am ratat apeluri importante din cauza voastră. Cine mă despăgubește? Pentru nefuncționarea serviciului pe care îl plătesc pentru 24/7 … Ce se întamplă? Nimic evident. Rușine să vă fie!”, mai scrie utilizatorul.