ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


RICOH este un nume bine cunoscut în rândul celor care doresc să se bucure de performanțe excepționale.
 
 
Compania niponă reușește de două decenii să se mențină în topul celor mai apreciați producători de copiatoare, imprimante și multifuncționale profesionale. Calitatea, diversitatea și fiabilitatea produselor realizate în fabricile japoneze sunt câteva dintre aspectele care îi determină pe antreprenori și pe cei ce doresc să crească să utilizeze soluțiile RICOH.

Dacă în cazul utilizatorilor casnici, sistemele de tip HP DESKJET 2130 sunt favorite, datorită costurilor reduse de achiziție și întreținere, în cauza celor ce vor să beneficieze de calitate și rapiditate de lucru dispozitivele RICOH sunt, fără doar și poate  soluțiile ideale. 

Multifuncționale și imprimante RICOH - varietate și eficiență
 
 
Când spui RICOH spui varietate. Ai la dispoziție numeroase soluții profesionale din care să selectezi, de la imprimante ce funcționează perfect, pe termen lung cu cartuș RICOH la sistemele multifuncționale laser policrome cu toner dedicat, prevăzute  cu opțiuni de imprimare și copiere pe diferite dimensiuni.

Rapiditatea de lucru și este o altă constantă apreciată la dispozitivele ce poartă amprenta specialiștilor niponi. Fiecare dintre soluțiile recomandate sunt concepute să eficientizeze timpul de lucru. Sunt concepute pe diferite trepte de progres, astfel selectare dispozitivului se pliază pe particularitățile business-ului.

Pentru că sunt soluții profesionale, dispozitivele RICOH sunt și foarte variate. Pot fi selectate dispozitivele de copiere, cele de imprimare sau sistemele multifuncționale. Pentru activități orientate către volum, documentație sunt recomandate sistemele laser monocrome, pentru cei ce focusați pe creației publicitare sau de alt tip soluțiile perfecte sunt cele în policromie.

Dispozitivele RICOH sunt soluții de durată
 
 
Construită propusă de japonezi este robustă. Materialele utilizate sunt de cea mai înaltă calitate, fapt ce oferă longevitate fiecărui echipament. Datorită caracteristicilor deosebire imprimantele, copiatoarele și multifuncționalele RICOH sunt investiții de durată. Interfețele intuitive și meniurile intuitive facilitează accesul la comenzi și utilizarea acestora.