ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Daca in sezonul rece obisnuiai sa te imbraci cat mai bine, a venit momentul sa lasi cat mai multa piele la vedere si sa iti expui trupul bronzat si catifelat la soare. Nu vorbim aici doar de costumele de baie pe care cu siguranta le-ai ales deja, ci si despre acele piese de lenjerie intima care iti reimprospateaza garderoba si te fac sa te simti mai feminina ca oricand. Daca recunosti ca ai cam neglijat acest aspect, incepe cautarile prin magazine si alege modele din dantela racoroasa, caci aceasta tesatura fina este vedeta sezonului estival. Asta au decis designerii din toata lumea, care si-au propus sa readuca in prim-plan finetea pur feminina. Dincolo de faptul ca te va face sa te simti confortabil si sigura pe tine, dantela iti va oferi un look delicat si suav, perfect pentru zilele si noptile toride de vara. 

Iata ce piese de lenjerie intima sunt un must-have pentru o femeie cuceritoare ca tine! 

In zilele calduroase, in care simti nevoia sa porti ceva racoros si atragator in acelasi timp, alege o lenjerie intima delicata, care sa iti imbrace trupul intr-o aura de rafinament. Spre exemplu, un body din dantela alba este solutia ideala, mai ales daca vrei sa il porti pe dedesubtul unei rochii vaporoase si transparente sau in combinatie cu o pereche de jeansi scurti. Astfel, vei reusi sa acoperi subtil zonele intime si sa radiezi de frumusete oriunde vei merge. 

Captivanta in tanga din dantela

Fiecare femeie ar trebui sa aiba in garderoba de vara cateva perechi de tanga din dantela. Pe langa faptul ca sunt necesari la tinutele estivale, in care noi, femeile, ne imbracam mai sumar fata de restul timpului, acestia sunt extrem de sexy. Indiferent de preferintele cromatice pe care le ai, o astfel de lenjerie intima este mereu binevenita. Nu iti fie teama ca nu te vei simti confortabil in timp ce porti o pereche de chiloti din dantela, ci asigura-te, mai degraba, ca alegi produse de calitate, care sa iti satisfaca nevoia de lejeritate. Alege intotdeauna marimea potrivita si, cu siguranta, te vei bucura de un look senzual si delicat, in ton cu vara. 

Incantatoare intr-un set din dantela 

Desi pare greu de crezut, o lenjerie intima iti poate oferi mai multa incredere in tine si te poate face sa iti iubesti mai mult trupul, asa cum este el, imperfect. Alege un set provocator din dantela si te vei simti cea mai seducatoare faptura din lume. Il poti purta in zilele sufocante de vara, pe dedesubtul rochiilor si pantalonilor scurti sau in noptile "fierbinti" alaturi de partener. Sutienul cu decolteu ametitor iti va "sculpta" bustul intr-o maniera de-a dreptul fermecatoare iar slipul dantelat va contura perfect posteriorul proeminent si tonifiat. 

Dupa cum vezi, dantela este favorita sezonului de vara! Poart-o in combinatiile preferate de culori si modele si pregateste-te sa te simti ca o adevarata printesa contemporana. Inspira-te din aceste modele pentru a-ti creea un look intim potrivit, de zi sau de seara, iar daca ai nevoie de mai multa imaginatie, intra pe site-ul Just4Girls.ro si delecteaza-te cu intreaga colectie!