ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Igiena casei este la fel de importanta ca igiena personala. Nu poti ignora ziua de curatenie si nu poti neglija nevoile casei tale. Asa cum nu uiti sa te speli pe dinti dimineata si seara, oricat de obosit ai fi, tot astfel ar trebui sa nu treci peste stergerea prafului.

In sprijinul tau, au aparut cele mai noi modele de mopuri cu aburi! Aceste inovatii prezinta o multitudine de avantaje si iti usureaza considerabil treburile casnice. Iata doar cateva dintre beneficiile noii generatii de mopuri!

Excelenta si profesionalism

Mopurile cu aburi prezinta o eficienta incredibila atunci cand vine vorba despre inlaturarea murdariei, a prafului sau a petelor de pe podea. Aburul intra in imperfectiunile microscopice de pe suprafete si actioneaza ca un solvent care dizolva particulele de murdarie.

Caldura emanata de aburi contribuie la eliminarea microbilor, acarienilor si bacteriilor. Prin aceasta metoda, nu numai ca iti vei spala suprafetele din casa, ci le vei si dezinfecta in acelasi timp!

Usor si rapid

Daca vei alege sa incerci unul dintre mopurile cu aburi de pe www.polti.ro, te vei convinge de eficacitatea si usurinta folosirii acestuia. Trebuie doar sa il bagi in priza, sa astepti cateva momente si totul este gata!


Din momentul in care mopul este pregatit de actiune, tu mai trebuie doar sa faci cativa pasi cu el prin camera si vei fi uimit de cat de repede vei termina toata treaba! Acest lucru reprezinta o imbunatatire considerabila, daca vei compara procesul de curatenie cu cel facut cu ajutorul unui mop clasic.

Fara galeti de apa si urme de pasi

Poti sa iti iei ramas bun de la caratul galetilor cu apa, inmuierea si stoarcerea mopurilor. Niciun model de mopuri cu aburi din gama Polti nu necesita folosirea galetii cu apa si a produselor chimice destinate igienizarii podelelor. Astfel, nu doar ca vei inlatura petele de murdarie, dar vei reduce si timpul de uscare al suprafetelor! Pe langa urmele de pasi pe care nu le vei mai lasa pe podea, vei inlatura posibilitatea accidentarii din cauza umezelii.


Totul este natural

Mecanismul de curatare se bazeaza pe caldura si pe puterea aburului. Prin urmare, vei putea intrerupe folosirea substantelor chimice si nocive pe care le foloseai in procesul de curatenie inainte de noile mopuri cu aburi. Pentru cei care au copii sau animale domestice, acest beneficiu este incomensurabil.

Ideale pentru cei alergici

Aceste mopuri sunt perfecte in cazul persoanelor cu diferite alergii. Prin evitarea folosirii de produse chimice, vei inlatura multe substante care pot afecta sanatatea. Acarienii si praful pot starni reactii alergice neplacute si incomode. Daca folosesti un mop cu aburi, te vei putea simti mai bine inca de la prima utilizare!

Poti reinventa curatenia si o poti transforma intr-o activitate amuzanta alaturi de cei dragi. Spune "adio" activitatii plictisitoare si solicitante de a spala podelele folosind un mop clasic si produse chimice periculoase pentru sanatatea ta.

Tine pasul cu noua tehnologie si alege sa iti faci un bine folosind unul dintre produsele marca Polti.ro. Curatenia va fi mai rapida, mai eficienta si de durata!