ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nimeni nu se indoieste de faptul ca TikTok a fost una dintre „marile revelatii” ale anului 2020, care au schimbat zona de Influencer Marketing. Cea mai descarcata aplicatie a anului, TikTok este locul spre care vrei sa te indrepti daca vrei sa castigi bani online.

Multi TikTokeri au cunoscut succesul peste noapte, cand continutul postat de ei a devenit viral instantaneu. Contrar parerilor generale, TikTok este mai mult decat o aplicatie pentru adolescenti, fiind reteaua in care vrei sa capeti vizibilitate indiferent de domeniul tau de interes, de meseria sau de varsta ta.

In cazul in care vrei sa inveti cum trebuie sa procedezi pentru a castiga bani din TikTok, trebuie sa accesezi site-ul www.bani-online.ro, blogul unde vei gasi nenumarate informatii legate de acest aspect. Descopera, in cele ce urmeaza, cateva idei inspirate de acest blog, care te vor ajuta sa obtii venituri din cea mai populara aplicatie a momentului!

1. Campanii de promovare

Daca esti influencer in comunitatea ta, poti obtine bani din TikTok organizand diferite campanii de marketing cu ajutorul continutului postat. Nu ezita sa contactezi diferite branduri, sa le spui cat de mult apreciezi produsele sau serviciile lor si sa le propui o anumita strategie de promovare pe TikTok.

De asemenea, daca ai abilitati de management, poti organiza chiar tu astfel de campanii. Brandurile care vor sa devina vizibile pe aceasta platforma sunt in cautare de persoane care inteleg cum functioneaza aplicatia si care stiu cum sa administreze o campanie de promovare.

2. Donatii

Un truc la care apeleaza multi influenceri care vor sa faca bani din TikTok este reprezentat de donatii. Aceasta strategie este asemanatoare cu cea implementata de alte platforme video, precum YouTube sau Twich. Trebuie sa intri Livepe platforma si sa strangi donatii de la cei care participa la sesiunea ta.

Ca utilizator de TikTok, ai optiunea de cumpara coins(monede). Pentru 100 de coins, platesti 1.39 de dolari. Cand unul dintre creatorii tai de continut preferati este live, ii poti trimite cativa coinsin semn de apreciere. Aceste monede vor fi transformate in diamonds, si, ulterior, convertite in bani online, care sunt livrati direct in contul de PayPal al influencerului.

3. Consultanta

Daca a trecut ceva timp de cand ti-ai instalat aplicatia si ai petrecut deja multe ore explorand platforma, inseamna ca esti un expert in TikTok. In acest moment, poti deveni un consultant care ii invata pe alti TikTokeri cum sa procedeze pentru a castiga mai multi followeri, pentru a ajunge pe pagina de For You si a obtine mai multe vizualizari. Astfel, poti obtine extrem de simplu si rapid bani din TikTok.

4. Vanzare de conturi

Una dintre cele mai secrete metode de a face bani din TikTok este reprezentat de vanzarea de conturi, o strategie la care apeleaza din ce in ce mai multi utilizatori. Pentru a proceda la fel, trebuie sa alegi o anumita nisa in care sa activezi (food,fashion,traveletc.) si sa creezi continut interactiv, care sa atraga persoane interesate de zona respectiva.

Dupa ce ai adunat un numar decent de followeri, contactezi un brand si ii propui sa achizitioneze contul creat de tine. In general, companiile isi doresc astfel de conturi de TikTok, unde urmatorii reprezinta potentiali clienti. Acestea sunt doar 4 metode extrem de eficiente de a obtine castiguri din aplicatia TikTok. Pentru mai multe idei, strategii si trucuri, acceseaza blogul bani-online.ro, un site care nu iti ofera bani, dar te invata tot ce trebuie sa stii despre cum sa-i obtii sigur si eficient!