ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Uniformele medicale imprimate nu sunt o alegere perfectă pentru toată lumea. De exemplu, chiar și astăzi, majoritatea oamenilor cred că modelele imprimate sunt rezervate secției de pediatrie sau clinicilor pentru copii. Cu toate acestea, ați putea fi surprins să aflați că, în ultimii ani, tot mai multe cadre medicale aleg uniforme medicale fashion care îi reprezintă. 

Uniformele medicale sunt parte din industria textilă medicală, cu o amplitudine extraordinara la nivel global. Medifashion.ro este lider pe piața din România, oferind o selecție amplă de costume medicale premium create de branduri de top din lume. Uniformele medicale imprimate marca Cherokee, Barco sau Koi Happiness înseamnă mult mai mult decât o ținută veselă. Înseamnă calitate, flexibilitate și țesături avansate care vă asigură confortul întreaga zi. 

Având în vedere dimensiunea industriei, vă puteți aștepta la varietate, deoarece producătorii doresc să se asigure că acoperă nevoile tuturor cadrelor medicale. Cu toate acestea, în timp ce halatele medicale imprimate sau florale vă vor ajuta să ieșiți în evidență, este recomandat, de asemenea, să acordați mai multă atenție atunci când vă creați un outfit. 

Iată sfaturile care vă vor ajuta să vă valorificați la maximum uniforma imprimată:

Nu combinați imprimeurile - Cu excepția cazului în care specializarea pediatrie, nu combinați bluze și pantaloni medicali cu imprimeu. Ideea este de a scăpa de monotonie și de a aduce un strop de culoare unei ținute profesionale. Păcatul capital pe care îl puteți comite este să asortați halatului medical imprimat o pereche de saboți medicali cu imprimeu. 

Evitați excesul de accesorii - Lăsați halatele medicale să vorbească de la sine. Purtarea accesoriilor va fi prea mult. Nu vreți să arătați ca un pom de Crăciun uriaș. Dacă simți nevoia, limitați-vă la un ceas, verigheta și cercei discreți. Oricum, cadrele medicale cu specializarea terapie intensivă nu au voie cu accesorii.

Găsiți culori care să vă complimenteze nuanța pielii - Deși modelele sunt minunate pentru a vă pune în valoare personalitatea, trebuie să vă asigurați, de asemenea, că acestea vă pun în evidență atuurile. Cu alte cuvinte, dacă aveți un ton de piele cald, nu puteți opta pentru un scrub cu o nuanță dominantă de coral, roșu-violet sau miere. Dacă aveți un ton al pielii mai rece, trebuie să alegeți modele cu culori dominante trandafirii, mov, lavanda sau albastru. Roșul va funcționa bine și cu tonurile neutre de piele, la fel ca și rozul prăfuit sau albastrul deschis.

Nu uitați să vă comportați cu demnitate - Puteți purta culori puternice și totuși să arătați profesionist. Oamenii cred că imprimeurile pot părea nelalocul lor într-un mediu spitalicesc. Cu toate acestea, un sondaj la care au participat peste 200 de profesioniști din domeniul medical a arătat că mai mult de 72% dintre aceștia consideră că imprimeurile nu afectează percepția pacienților și a colegilor asupra nivelului de profesionalism. Doar aproximativ 27% cred că purtarea imprimeurilor pare neprofesională în afara secției de pediatrie. 

Verificați eticheta pentru întreținerea costumului medical - Asigurați-vă că urmați instrucțiunile privind modul de întreținere a materialului. Unul dintre dezavantajele achiziționării halatelor medicale imprimate este că se observă mai ușor atunci când culorile vii se estompează. Ultimul lucru de care aveți nevoie este să ieșiți în evidență din motive greșite. 

Desigur, cel mai important este să rămâneți fidelă propriului stil. Trendurile vin și pleacă, însă stilul personal de îmbrăcăminte este ceea ce ne pune cu adevărat în valoare propria personalitate. Există o mulțime de imprimeuri cu aspect elegant care vă vor ajuta să vă puneți în valoare personalitatea, și care vă vor oferi un aspect profesional. Desigur, ar trebui probabil să vă feriți de personajele din desene animate atunci când alegeți imprimeurile. Există o mulțime de imprimeuri cu aspect elegant care vă vor ajuta să vă puneți în valoare personalitatea, fără a părea neprofesionist în munca dumneavoastră. Nu uitați, dumneavoastră sunteți cea care poartă halatul colorat de asistentă medicală. Nu lăsați niciodată modelele să vă aleagă pe dumneavoastră.

Articol realizat de finedigital.ro

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews