Daca ai absolvit Facultatea de Medicina sau un curs de asistente si ti-ai gasit un loc de munca, vei avea nevoie de uniforme medicale de calitate, care sa iti ofere flexibilitate si confort.

Atunci cand vrei sa cumperi uniforme medicale, este necesar sa achizitionezi cel putin doua perechi, pentru a avea o pereche de rezerva, atunci cand bagi hainele in masina de spalat. Este important sa investesti in confortul tau, asa ca, in randurile de mai jos, vei afla cum sa iti alegi uniforme medicale de calitate, la preturi avantajoase.

Comanda-le online

Cea mai simpla metoda prin care iti poti cumpara uniforme medicale la cele mai bune oferte este sa le comanzi de pe un site. Cauta un magazin online specializat in furnizarea de halate, costume si uniforme medicale si vei gasi o gama larga de articole vestimentare din care poti alege. Un magazin fizic iti ofera posibilitatea de a proba uniformele medicale, insa magazinele online iti pun la dispozitie alte avantaje, cum ar fi: promotii speciale, libertatea de a descoperi mai multe oferte si personalizarea hainelor medicale. Mai mult, daca ai vreo intrebare, poti contacta specialistii magazinului online si, cu siguranta, vei obtine raspunsul.

Achizitioneaza toate uniformele in acelasi timp

Iti recomandam sa cumperi toate uniformele medicale de care ai nevoie in cadrul aceleiasi comenzi. De ce? In primul rand, pentru ca vei economisi timp. Nu va mai fi nevoie sa alergi prin magazine pentru a gasi un anumit model. Acum poti comanda ce vrei pe site-ul unui magazin online specializat, iar daca vei cumpara mai multe uniforme medicale, nu va mai fi nevoie sa te preocupi in privinta achizitionarii lor pentru o perioada lunga de timp. 

In al doilea rand, vei face economie, deoarece poti primi un discount daca vei comanda mai multe uniforme medicale. In plus, in functie de locul tau de munca, este posibil sa ai nevoie de uniforme medicale in culori prestabilite, asa ca este mai avantajos sa le detii pe toate inca de la inceput.

Exista mai multe tipuri de uniforme medicale:

- uniforme pentru asistenta medicala (roz sau rosii);

- uniforme pentru asistent medical (albastre sau verzi);

- uniforme medicale clasice (albe);

- uniforme tip tunica pentru femei.

Cum iti dai seama ca uniformele medicale sunt de calitate?

Uniformele medicale trebuie schimbate, de regula, la fiecare tura, pentru a avea un aspect impecabil, asadar acestea trebuie sa fie confectionate din materiale de calitate, care rezista la spalari repetate. Din acest motiv, cele mai recomandate materiale sunt bumbacul si tercotul (o combinatie de bumbac cu poliester).

In plus, uniformele medicale trebuie sa aiba o certificare Rocert. Aceasta atesta calitatea hainelor de lucru din punct de vedere legal.

De aceea, noi recomandam Kronos.ro! Producatorul de echipamente de protectie si haine de lucru, cu peste 27 de ani experienta, poate confectiona, la cerere, orice tip de uniforme medicale. Totodata, articolele vestimentare pot fi personalizate cu logo-ul companiei tale sau numele cadrului medical, prin intermediul a trei metode: broderie, serigrafie sau transfer termic.