ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Chiar dacă împrumuturile rapide sunt disponibile pe piața financiară din România de peste 5 ani, mulți dintre cetățeni nu știu încă ce sunt acestea și la ce pot fi utile în viața de zi cu zi. Creditele rapide sunt instrumente financiare cu ajutorul cărora puteți accesa rapid (în mai puțin de 24 de ore) o sumă de bani pe care să o înapoiați în rate în perioada următoare. Acestea pot fi accesate online, cu mare ușurință, utilizând doar buletinul și o dovada a unui venit stabil. În ce situații puteți accesa un împrumut rapid?

    1. În caz de urgență – cel mai mare avantaj pe care îl au creditele rapide sunt chiar viteza cu care obțineți banii ceruți. Aceștia ajung în contul dumneavoastră în primele 24 de ore de la depunerea cererii. Acest lucru este deosebit de util în cazul urgențelor, cum ar fi un tratament care nu mai poate fi amânat sau momentele când vi se strică mașina chiar atunci când aveți cea mai mare nevoie de ea. 
    2. Atunci când vă doriți un răsfăț de moment pe care nu vi-l permiteți pe loc – cu toții muncim mult și merităm, de mai multe ori decât ne place să recunoaștem, un mic răsfăț care să ne motiveze să mergem mai departe. Fie că e vorba de o mașină nouă, de o bijuterie scumpă sau de o pereche de pantofi pe care ni-i dorim de mult timp și pur și simplu nu mai avem răbdare până strângem banii necesari achiziționării, un împrumut rapid vă poate oferi suma de bani necesară pentru îndeplinirea acestei mici bucurii atât de necesare vieții cotidiene. 
    3. O vacanță scumpă – dacă ați pus de-o parte bani timp de un an sau chiar mai mult, dar vă doriți totuși o vacanță mai scumpă de care să vă bucurați alături de cei dragi, un împrumut rapid cum sunt cele de la https://www.17bankow.com/ poate fi exact adaosul de care aveți nevoie. De ce să faceți un compromis când ați putea să vă bucurați de vacanța mult dorită și să înapoiați banii ulterior? 
    4. Înlocuirea electrocasnicelor mari din locuință – știm, tot încercați să achiziționați noi electrocasnice și parcă nu mai ajungeți să vă realizați visul. Cu un împrumut rapid puteți achiziționa orice model vă doriți, fără a duce grija ratelor mari și a dobânzilor variabile. 
    5. Atunci când copiii au nevoie de susținere – fie că este vorba de îndeplinirea unui vis sau de câteva meditații care să le ofere un mic imbold în cazul unui examen, părinții trebuie să fie alături de copii pe toată perioada vieții. Dacă simțiți că ați dori să oferiți mai mult copiilor dumneavoastră, cu un împrumut rapid vă puteți îndeplini această dorință fără a da faliment și fără a plăti dobânzi exorbitante la returnarea banilor. 

Împrumuturile rapide sunt instrumente financiare cu ajutorul cărora ne putem oferi liniște în momentele critice din viață. Din fericire, acestea au mai multe avantaje decât dezavantaje și ne oferă o alternativă creditelor clasice oferite de bănci, care de cele mai multe ori ne creează mai mult stres decât ne ajută.