ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tehnologia se afla intr-o continua dezvoltare, fapt pentru care daca iti doresti sa evoluezi si sa ai o casa moderna, trebuie sa fii la curent cu tot ceea ce apare nou pe piata. Daca pana acum s-au inventat aspiratoarele automate si robinetele cu senzori, acest lucru nu inseamna ca tehnologia va inceta sa te surprinda.

Astazi sunt foarte apreciate casele moderne, care detin obiecte inovatoare si care usureaza cu mult vietile locatarilor. Astfel, daca iti doresti sa scapi de unele griji cu privire la ingrijirea casei sau daca, pur si simplu, iti doresti mai mult confort, trebuie sa te informezi constant cu privire la ultimele device-uri si obiecte inteligente aparute.

Iata care sunt cele 5 idei si obiecte inovatoare pentru locuinta, pe care trebuie si tu sa le detii:

1. Dressing sub scara

De ce sa nu folosesti spatiul de sub scara, cand iti poti pune imaginatia la contributie, pentru a realiza un dressing impresionant? In momentul in care iti doresti sa pui in practica aceasta idee nemaipomenita, este foarte important sa iei legatura cu un designer de interior, care sa te ajute cu sfaturi din punct de vedere estetic si practic.

2. Paravan pentru cada

De cate ori ti s-a intamplat sa te speli si sa stropesti toata baia in momentele de neatentie? Pentru a te simti pe deplin relaxat atunci cand petreci ore in sir in cada, este recomandat sa comanzi un paravan pentru baie, care sa pazeasca incaperea de apa. In acest fel, te vei putea bucura in totalitate de baile fierbinti si lungi si nici nu va mai trebui sa dai cu mopul, imediat dupa ce iesi din cada.

3. Becuri smart

Daca te intrebi cum este posibil ca un bec sa fie inteligent, trebuie sa stii ca tehnologia moderna a reusit sa  dezvolte astfel de obiecte, pe care oamenii sa le poata controla prin intermediul telefonului. Becurile smart au capacitatea de a reda atat lumina calda, cat si pe cea rece, la o intensitate mai mica sau mai mare, in functie de preferinte si de nevoi.  Astfel, aceste becuri pot fi aprinse inainte de a trece pragul casei, cat si stinse, chiar daca te-ai bagat deja in pat.

4. Sisteme de securitate performante

Camerele de supraveghere clasice inregistreaza absolut tot ce se intampla in aria pe care o cuprind si nu recunosc infractorii, insa sistemele performante de securitate transmit semnale pe telefonul proprietarului in momentul in care depisteaza un om necunoscut. In plus, aceste camere moderne au capacitatea de a avertiza hotii prin speaker, ca trebuie sa paraseasca imobilul, inainte de a avea probleme cu legea.

5. Sertare in interiorul treptelor

Daca tot transformi locul de sub scara in dressing, ce-ar fi sa construiesti din fiecare treapta un mic dulapior, in care sa depozitezi lucrurile de care ai mai putina nevoie? In acest fel, vei reusi sa-ti organizezi mult mai eficient spatiul din casa si te vei putea lauda apropiatilor cu o idee nemaipomenita.

In cele din urma, pune-ti creativitatea si imaginatia la treaba, urmareste piata, pentru a cumpara tot ceea ce ai nevoie pentru un trai usor si frumos si pune pe primul plan confortul de care ai nevoie, pentru a fi fericit in propria locuinta.

Sursa foto: Unsplash.com