ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Aproximativ o sută de meșteri, artizani și producători autohtoni vor fi prezenți, în perioada 18-23 decembrie, la Muzeul Țăranului Român, în cadrul Târgului "Crăciun țărănesc", anunță organizatorii pe o rețea de socializare.

Cei care vizitează târgul vor putea degusta produse naturale și produse tradiționale speciale pentru Crăciun (șorici, tobă, lebăr, cârnați, afumături din carne de porc mangalița din Maramureș, brânzeturi de oaie, vacă sau capră din Argeș, Cozonacul Bujor si Cozonac Domnesc cu nucă, simpli, rahat, mac și de post, cozonaci pufoși, împletiți și cozonaci uriași de 20 kg, prăjituri tradiționale din Maramureș), dar și produse de post: zacuști muntenești și moldovenești, dulcețuri, miere și produse apicole, siropuri, pâine de manufactură cu maia, covrigi, turtă dulce, mere și nuci pentru colind.

Meșteri populari și artiști handmade vor încânta vizitatorii cu diverse obiecte pentru Crăciun: ornamente pentru pom, felicitări realizate manual, ceramică, ii, icoane, obiecte din piele, mic mobilier pictat, bijuterii handmade, obiecte realizate din lână și croșetate, obiecte din lemn.

De asemenea, organizatorii invită publicul la o călătorie în atmosfera satelor și târgurilor de odinioară, prin intermediul antichităților: cufere, mobilier, tablouri, bijuterii, cărți, cărți poștale, patefoane "și alte minunății".

Târgului "Crăciun țărănesc" își deschide porțile din 18 până în 23 decembrie, între orele 10:00 și 18:00. Intrarea este liberă.