ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Telekom Romania Mobile Communications S.A. a restricționat accesul clienților săi către un număr de Vodafone, utilizat de firma concurentă în cadrul unei campanii publicitare, anunță dailybusiness.ro.

Iată explicația oferită de reprezentanții grupului de companii Telekom Romania.

”Referitor la campania publicitară "Vorbești, NET și telefon primești", derulată de Vodafone Romania, reprezentanții grupului de companii Telekom Romania aduc următoarele precizări:

'În urma investigațiilor efectuate, Telekom Romania Mobile Communications S.A. a restricționat accesul clienților săi către numărul Vodafone 0722.10.10.10, acesta fiind utilizat în scopuri comerciale în cadrul unei campanii publicitare cu încălcarea prevederilor acordului de interconectare dintre cele două părți.

Telekom Romania Mobile Communications S.A. a luat această decizie în urma notificării prealabile a Vodafone Romania cu privire la încălcarea obligatiilor Acordului de interconectare'.”

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews