ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Daca iti doresti o casa de vis, trebuie neaparat sa investesti atat timp, cat si bani, in amenajarea acesteia. Nu este suficient sa cumperi piesele de mobilier necesare pentru un trai decent, ci trebuie sa pui mare accent pe toate detaliile care contribuie la aspectul final al casei. 
 
Prin urmare, daca iti doresti o casa moderna, realizata cu mult bun gust si inspiratie, trebuie sa urmaresti lunar ultimele tendinte aparute in materie de case, care au menirea de a aduce un plus de stralucire caminului tau. Astfel, daca inca nu esti multumit pe deplin de design-ul locuintei tale, trebuie sa te informezi cu privire la obiectele in voga ale lunii ianuarie si sa le achizitionezi de indata, pentru a completa in mod unic amenajarea casei.  
 
Iata care sunt obiectele pe care trebuie sa le achizitionezi luna aceasta pentru locuinta ta: 
 
Pendul din cupru 

Daca vrei ca incaperile casei tale sa fie luminate in mod cat mai inedit, trebuie neaparat sa te informezi cu privire la iluminatul electric de la Sensodays, care pune la dispozitia clientilor corpuri de iluminat extrem de creative si elegante. Prin urmare, daca inca nu detii un pendul din cupru, a venit momentul sa achizitionezi unul pentru luminarea insulei din bucatarie sau a living-ului. Acest corp de iluminat este perfect pentru casele realizate in stil industrial sau minimalist, deoarece are capacitatea de a adauga un plus de modernism incaperilor.  
 
Sfesnic 
 
 
Un sfesnic reprezinta intotdeauna o idee buna, mai ales atunci cand lumanarile parfumate se regasesc oriunde in locuinta ta. Daca pui mare pret pe parfumul casei tale, atunci trebuie neaparat sa achizitionezi un suport special din otel, de preferat intr-o nuanta inchisa, pe care sa asezi riguros cateva lumanari inalte cu parfum puternic. Este un ornament deosebit, care se incadreaza de minune in stilul Art Deco, definit prin lux, opulenta si eleganta. 

Covor tesut 

Daca te numeri printre iubitorii de decoratiuni autentice, originale si foarte creative, atunci trebuie neaparat ca in luna ianuarie a acestui an sa te informezi cu privire la magazinele de unde poti achizitiona un covor tesut din lana. Pe langa aspectul rustic pe care il ofera acest tip de covor, trebuie sa stii ca este foarte calduros si se potriveste de minune atat in bucatarie, cat si langa patul din dormitorul matrimonial.  
 
Baterii lavoar antice 

Din amenajarea unei case face parte si baia, fapt pentru care si aici trebuie sa-ti pui amprenta in stil creativ, inca de la inceputul anului! Renunta la bateriile de lavoar plictisitoare, regasite in toate locuintele si orienteaza-te spre baterii realizate in stil antic, care au capacitatea de a crea o atmosfera unica in baia ta. Acestea sunt de obicei aurii si sunt realizate din alama, ceea ce denota faptul ca sunt rezistente si durabile.  
 
In cele din urma, daca inca nu detii aceste 4 decoratiuni, in luna ianuarie a anului 2020, trebuie sa le achizitionezi daca iti doresti ca locuinta ta sa fie realizata conform tendintelor in vigoare.