ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În fiecare zi părul nostru este expus factorilor nocivi ai mediului, care îl pot deteriora. 
 
Astfel, acesta are nevoie de o îngrijire adecvată, de o nutriție bună, hidratare intensă și de o protecție fiabilă, pentru a îi asigura un aspect sănătos, frumos și strălucitor. Toate aceste efecte pot fi obținute cu ajutorul spray-ului pentru păr, un produs inovator care este foarte ușor de aplicat, dar care, totodată asigură o îngrijire eficientă și delicată podoabei capilare.

Tipuri de spray

Există mai multe tipuri de spray pentru păr https://makeup.ro/categorys/247635/ , fiecare îndeplinind diverse funcții, iar mai jos îți vom prezenta care sunt acestea și ce proprietăți benefice au:
    • Spray cu proprietăți termice
Un spray termic este cea mai bună opțiune pentru părul care este grav deteriorat din cauza expunerii frecvente la temperaturile înalte ale aparatelor de styling. După aplicarea acestui produs, pe păr se formează o peliculă subțire ce are un rol protector, prevenind uscarea firelor și deteriorarea acestora din cauza temperaturilor termice. Compoziția unui astfel de spray include de cele mai multe ori extracte de plante și complexe de vitamine, care asigură nutriție suplimentară și care conferă părului un aspect sănătos, precum și glicerină care netezește părul.
    • Spray cu proprietăți hidratante
Pentru părul uscat cel mai potrivit spray este cel hidratant, care poate fi aplicat atât pe părul uscat, cât și pe cel umed. Acest tip de produs este ideal pentru utilizarea ca produs de îngrijire, precum și pentru a conferi părului o strălucire impecabilă. Pentru a obține acest efect, în compoziția remediului se adaugă emolienți și uleiuri naturale. Cel mai important lucru este că spray-ul hidratant este lipsit de alcool.
    • Spray ce conferă volum
Un astfel de spray este foarte potrivit pentru părul fin și lipsit de volum. Utilizarea regulată a fixativelor și spumelor de păr poate avea un efect mai puțin eficient, astfel încât un spray cu funcții similare va fi cea mai bună opțiune. Acest spray diferă de alte produse cu efect de fixare prin faptul că nu încarcă părul și nu îl lipește. Printre ingredientele conținute în formulă se numără extractele din plante și uleiurile esențiale, care fac părul mai gros la rădăcini și elastic, ceea ce îi permite să-și restabilească volumul natural chiar și fără siliconi.
    • Spray ce facilitează pieptănarea părului
Acest tip de spray este destinat părului greu de pieptănat și aranjat. Conține de cele mai multe ori complexe nutritive și hidratante, precum și extract de mătase, care are un efect pozitiv asupra elasticității părului și face ca acesta să fie mai ascultător și ușor de pieptănat. Produsul se potrivește perfect părului creț.
    • Spray cu efect antistatic
Acest remediu conține complexe emoliente și hidratante, care neutralizează electricitatea statică, dar care în același timp îngrijește părul.

Un spray ales corect în funcție de tipul de păr va îmbunătăți semnificativ starea și aspectul acestuia, astfel, nu ezita nici o clipă să achiziționezi și tu acest produs inovator și cu siguranță vei fi încântată de efectele sale benefice.