ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Conform specialistilor de la Alberta Casa, cu care am stat de vorba la sfarsit de an despre trendurile Home & Deco 2018, interesul romanilor pentru achizitionarea de canapele extensibile pentru propria locuinta a inregistrat o crestere semnificativa fata de anul 2017. Aceasta remarca este bazata pe numarul crescut al comenzilor inregistrate pe site-ul respectivului magazin online, în categoria ,,Canapele extensibile’’.

Intrand mai mult in detalii, reprezentantii Alberta Casa, unul dintre cele mai apreciate magazine online de mobila de la noi din tara, ne-au dezvaluit motivele pentru care achizitionarea uneia sau mai multor canapele extensibile a descris cu precadere comportamentul cumparatorilor in ultimele 12 luni. Aceste motive tin de avantajele estetice si functionale pe care le ofera canapelele extensibile pentru habitatul personal. Iata la ce se rezuma, mai exact, acestea:

1. Economisesti spatiu cu ajutorul unei canapele extensibile

Ideale pentru garsoniere sau apartamente de dimensiuni reduse, aceste tipuri de locuinte fiind frecvent intalnite in randul romanilor, canapelele extensibile te pot ajuta sa economisesti spatiu semnificativ pe timpul zilei. Astfel, noaptea poti transforma respectiva canapea intr-un adevarat pat matrimonial, iar ziua o poti readuce foarte simplu la pozitia initiala, cea de sezut, caracterizata prin ergonomie si pragmatism. In plus, asemenea piese de mobilier sunt solutia ideala inclusiv pentru amenajarea unei camere de oaspeti, pe care in restul timpului o poti folosi ca home office. 

2. Castigi confort maxim cu efort minim prin intermediul unei canapele extensibile

Vrei sa te bucuri de confort maxim atunci cand privesti un film interesant la televizor, in living, alaturi de toti membrii familiei tale sau de prietenii veniti in vizita? Nimic mai simplu: printr-o miscare lina si cursiva, poti extinde imediat canapeaua ta perfecta pentru extra confort. 

3. Redecoreaza ori de cate ori doresti, schimband pozitia canapelei extensibile


Ajungand si la avantajul de natura estetica al unei canapele extensibile, trebuie precizat ca, deoarece aceste piese de mobilier sunt usor manevrabile, iar in pozitia de zi nu ocupa foarte mult spatiu, poti oricand sa-i dai o noua infatisare locuintei tale. Daca te-ai plictisit sa tii canapeaua din living intr-o pozitie clasica, sprijinita de perete, o poti repozitiona undeva in mijlocul livingului pentru un decor ceva mai modern. In plus, faptul ca aceasta poate fi folosita si ca sofa, si ca pat, o poti muta din living in camera de oaspeti, in cazul in care vrei sa optezi pentru un coltar in camera de zi. Asadar, versatilitatea acestor piese de mobilier nu numai ca iti vor satisface nevoia de pragmatism, dar te vor si ajuta sa-ti pui in aplicare toate ideile deco. 

Recomandarea noastra: Modelul Marbella

• culori disponibile gri deschis/gri inchis, crem/maro
• suprafata de dormit extinsa de 190 x 142 cm
• plasa de arcuri pe toata latimea sezutului, pentru confort sporit in orice pozitie
• combinatie de arcuri Bonell si spuma poliuretanica de densitate medie
• utilizare intensa atat pe timpul zilei, cat si pe timpul noptii
• spatiu de depozitare sub sezut (pentru lenjerie, perne, pilota, paturi)
• model disponibil pe site-ul AlbertaCasa.ro, la un pret redus cu 34%