Începând de sâmbătă cei ce vor să să circule către toate stațiunile de la Marea Neagră și Delta Dunării vor avea la dispoziţie „Trenurile Soarelui”.

Astfel, timp de trei luni, toate zonele țării vor fi conectate, cu ajutorul a 40 de trenuri, cu destinaţiile de vacanţă cele mai căutate în perioada verii, anunță CFR. 

Programul estival de transport va dura până în 15 septembrie. Cele 40 de trenuri vor fi introduse treptat în circulaţie. O parte din ele vor avea ruta prelungită până la Constanţa, Mangalia şi retur. 

„Trenurile Soarelui”, care circulă fără opriri intermediare între București Nord şi Constanța, ajung la destinație în două ore.

Pentru turiștii din Craiova, legătura cu Constanța și retur va fi realizată cu un tren direct, iar pentru cei din Brașov, cu două trenuri directe.

CFR are pregătite garnituri pentru toate regiunile ţării. O parte dintre acestea vor avea ruta prelungită până la Constanța/ Mangalia și retur.

Pentru turiştii care vor să meargă în Delta Dunării, va fi un tren direct InterRegio va circula suplimentar pe ruta București Nord - Tulcea şi retur. În trenurile InterRegio, turiştii au acces la prize, dar şi aer condiţionat.

De asemenea, în unele trenuri de lung parcurs care pleacă din Oradea şi Arad, pasagerii pot lua masa în vagonul restaurant.
 

Programul trenurilor suplimentare şi alte detalii găsiți AICI.