ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Compania de furnizare internet, cablu TV şi telefonie,UPC România, anunţă lansarea unui nou serviciu destinat companiilor.

Astfel, UPC a lansat Active Play TV, un serviciu care le permite companiilor difuzarea de conţinut cu ajutorul unei platforme dispoibile în cloud, pe baza unui echipament special (mediabox) conectat la un ecran, informează Ziarul Financiar. 

Noul serviciu se adresează în principal clienţilor companii cu afaceri în industria hotelieră, de sănătate şi wellness, universităţi şi instituţii de administraţie publică. Mediabox-ul prin intermediul căruia este oferit acest serviciu permite managementul de conţinut la distanţă, controlul meniului televizorului, precum şi difuzarea de materiale publicitare. 

„Lansarea UPC Active Play TV face parte din strategia noastră de a le oferi clienţilor companii soluţii integrate de comunicaţii pentru afacerile lor. După ce la începutul acestui an am lansat Cloud TV pentru industria hotelieră, şi această nouă soluţie a UPC Business oferă flexibilitate şi poate fi personalizată în funcţie de cerinţele specifice ale fiecărei afaceri”, a declarat Tiberius Popa, Director al diviziei de business a UPC. 

Clienţii care vor opta pentru noul serviciu vor avea acces la conţinut TV pe baza unui abonament lunar. Echipamentul tehnic al serviciului UPC Active Play TV este oferit gratuit, în custodie pe toată perioada contractuală, clienţii având nevoie de televizor cu port HDMI şi cel puţin o conexiune la internet de la UPC