ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cunoscutul prezentator al emisiunii Pimp My Ride ( Tunează-mi mașina, traducere aproximativă n.r.) și rapper american, Xzbit, a fost prezent în România pentru un concert pe litoral.

Alvin Nathaniel Joiner, pe numele său adevărat, a postat câteva mesaje pe facebook, în care s-a arătat extrem de nemulțumit de țara noastră. 

În primul mesaj, personajul de 40 de ani s-a supărat că la intrarea în baia camerei de hotel unde este cazat sunt mărgele la ușă. "Asta nu e tot. Priviți intrarea la baie. Da, ați ghicit: mărgele. Rahaturile prin care trec pentru a ajunge la fanii mei", a scris el.

Într-un al doilea mesaj, cântărețul afirmă că va dormi pe canapea pentru că patul său este colorat în roșu și roz. "De ce trebuie să văd asta? România, te iubesc, dar am plecat".

În ultimul său mesaj pe rețelele de socializare, cântărețul de 40 de ani se plânge că "tot ce-i în camera asta este mai bătrân decât mine" și pune hashtag-ul #romania. 
 

Xzibit are 40 de ani, iar postările sale sunt urmărite de aproximativ 2 milioane de oameni din întreaga lume.

Românii nu s-au lăsat mai prejos și i-au răspuns americanului. "Nu ai destul bani pentru un hotel frumos? (Pentru că sunt multe hoteluri frumoase, de 5 stele, în România...dar poate sunt prea scumpe pentru buzunarul tău!!), sună cel mai apreciat comentariu de la ultima postare.

Un alt comentariu sună astfel: "Poate preferi să te culci afară...Nu te mai comporta ca un copil!".