ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tenisul este un sport deosebit de spectaculos, iar astazi avem placerea de a urmari pe teren unii dintre cei mai buni jucatori ai tuturor timpurilor, atat la masculin, cat si la feminin. Astfel, tenisul este printre cele mai populare sporturi din lume, iar casele de pariuri construiesc oferte de pariuri extrem de variate, care sa cuprinda preferintele oricarui tip de parior.

Tocmai de aceea, daca urmaresti cu sufletul la gura fiecare partida disputata in turneele de Grand Slam si cunosti orice detaliu din lumea tenisului, oferta de pariuri tenis live ti se potriveste perfect! Descopera, in randurile ce urmeaza, tot ce trebuie sa stii despre acest sistem de pariere!

Libertate deplina

Inainte de inceperea partidei, ofertele iti pun la dispozitie un numar limitat de posibilitati de pariere. Cu toate acestea, dupa primul serviciu, posibilitatile pe care le ai sunt aproape nelimitate. Practic, oferta de pariuri tenis live iti ofera libertatea de a miza pe orice moment al jocului si  orice deznodamant. Printre cele mai populare astfel de optiuni se numara si:

- scor corect in fiecare game;

- total puncte in fiecare game (Peste/Sub);

- va fi sau nu egalitate in game-ul in curs de desfasurare;

- castigatorul fiecarui punct din game;

- handicap game-uri;

- numar de game-uri in set (Peste/Sub);

- scor corect la seturi;

- total game-uri (Par/Impar);

- orice set la 0.

Cum pariezi in timpul jocului?

Regulamentul ofertelor de pariuri tenis live este simplu, iar cel mai important detaliu este ca trebuie sa faci selectia inainte ca punctul sa inceapa. Cotele nu sunt fixe, ci se pot schimba in timp real in functie de desfasurarea partidei. Platformele marilor case de pariuri semnalizeaza fiecare schimbare de cote prin reprezentari grafice clare.

Selectiile vor fi suspendate atunci cand mingea este in joc, iar la finalul punctului vor aparea noile cote pentru urmatorul punct. Atunci cand urmaresti partida in direct, ai posibilitatea de a miza in functie de evolutia actuala a fiecarui jucator, nu in functie de statistici sau forma. Astfel, ofertele de pariuri tenis live iti ofera posibilitatea de a evita marile "surprize”. Iata cum sa profiti de optiunile live pe care le ai la dispozitie!

- Observa jocul cu atentie. Cel mai mare avantaj oferit de sistemul live este ca poti evalua forma fiecarui jucator si poti anticipa cu o precizie mai mare deznodamantul meciului. Astfel, deciziile pe care le iei se vor baza pe informatii clare, de actualitate si relevante.

Daca favoritul tau nu are o zi buna, poti refuza pariul sau poti miza pe adversar. In cazul in care observi o revenire, poti oricand sa profiti de momentul bun din meci al jucatorului care va intoarce dezavantajul. In orice caz, ai sansa de a vedea desfasurarea partidei inainte sa-ti pui banii "la bataie”.

- "Cantareste” valoarea fiecarei optiuni de pariere. Ofertele de pariuri tenis live pot pune la dispozitia ta selectii deosebit de valoroase pe durata unei partide. Un exemplu foarte bun este cel al jucatorului favorit care incepe partida cu un usor dezavantaj.

Daca Nadal are o cota foarte mica la victorie inaintea meciului, un inceput dificil va mari acea cota considerabil in cazul ofertei de pariuri tenis live. Fiindca partidele de tenis cuprind multe momente in care situatia se poate schimba (chiar si in marile turnee), selectiile pe care le ai la dispozitie ofera o valoare deosebita.