ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cu totii stim cat de multe beneficii ne aduce prezenta in online, cand vorbim de afaceri, servicii sau magazine. Cu toate acestea, pentru a avea parte de o prezenta si vizibilitate cat mai puternice, vei avea nevoie de optimizare SEO. Astfel, ai doua optiuni la indemana: fie alegi sa colaborezi cu o agentie SEO, fie te inscrii la cele mai bine documentate cursuri SEO, la JediSEO School. Care sunt avantajele acestora? 

Pentru inceput, este important sa retii ca rezultatele obtinute in urma optimizarii nu se arata peste noapte. Prin urmare, pentru o mai buna vizibiliate, este indicat sa planuiesti o strategie pe termen lung, care poate dura chiar si luni intregi! Un prim pas este research-ul, iar la scurt timp vei avea nevoie de continut, toate acestea tinand cont si de componenta de marketing a intregii afaceri! 

O alta varianta ar fi si contractarea unei agentii doar pentru research, caz in care este posibil sa scoti din buzunar o suma considerabila. Cu toate acestea, nu ai garantia serviciilor si nu stii exact la ce te poti astepta. Daca participi la cursuri SEO, vei invata sa faci research doar cu ajutorul unui tool precum SEMRush si a unui tabel in Excel.

De asemenea, in urma participarii la cursuri SEO, nu va mai trebui sa risti si sa alegi o agentie neprofesionista. Ii vei putea recunoaste de la distanta pe asa-zisii "specialisti SEO", care fie iti ofera continut de slaba calitate, fie folosesc metode de Black hat SEO care, pe termen lung, vor dauna afacerii. Iata si alte cateva aspecte pe care le vei invata la cursuri SEO:

Nu exista "certificat de specialist SEO" - Vei putea sa deosebesti calitatea acestor cursuri daca tii cont de urmatorul dicton: "Daca certificatul nu este de la Google, nu conteaza". Multi folosesc aceasta tactica pentru a-i duce de nas pe cei care cred ca primesc o diploma "certificata".
 
Vei avea parte de experienta dovedita - Este important sa tii cont de rezultatele obtinute de agentiile SEO care sustin si cursuri. Astfel, daca esti in cautarea unor cursuri SEO, vino la JediSEO School, sustinute de Ovidiu Joita, ownerul iAgency, o agentie de marketing online cu peste 12 ani de experienta in acest domeniu! O agentie cu experienta trebuie sa poata da exemple de site-uri carora le-a crescut traficul si conversiile.

Vei invata practicile SEO curente si vei fi la zi cu ultimele schimbari - In lumea SEO, schimbarile sunt constante, iar unele strategii practicate in urma cu un an nu mai sunt eficiente astazi. De aceea, iti recomandam cursuri SEO care pot face dovada rezultatelor relevante, de data recenta.

Prin urmare, celor interesati de acest domeniu, dar si celor care se implica total in afacerile online, le recomandam JediSEO School, cursuri SEO in Bucuresti. Acesta are o durata de doua luni, care insumeaza peste 50 de ore de curs, la sfarsitul carora vei stapani perfect forta Google si creste astfel afacerea online intr-un mod strategic, care iti va aduce rezultatele dorite!