Se spune deseori că artiștii ar trebui să fie - printre altele, și modele pentru cei care îi privesc pe scenă sau în fața ecranului. Unul dintre cei care ia în serios această menire a artistului este actorul Aureliu Surulescu.


În vârstă de 38 de ani, actorul și-a unit destinul cu fotomodelul Elena Natură, dar nunta celor doi a fost una mai puțin obișnuită. Dacă, în general, persoanele care populează show-biz-ul românesc preferă evenimente cât mai cosmopolite, încercând să mimeze ce văd în Occident, Aureliu și Elena au petrecut în stil național, românesc.

Pentru cel mai important moment din viață, cei doi s-au îmbrăcat în costume naționale, iar invitații au venit în același ton cu cei doi miri. 

Bineînțeles, petrecerea de nuntă s-a ținut într-un local cu specific românesc, iar atmosfera a fost cu-adevărat incendiară.

Neamunit!

Posted by Pavel Lazarov on 13 Mai 2017
 
La mulți ani tinerei familii!

Bucurie !/!

Posted by Liliana Natura on 14 Mai 2017
 
 
 

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews