Numirea s-a făcut de la Cotroceni și nu din Palatul Victoria, prin ridicarea șefei protocolului până în fotoliul de consilier prezidențial, cu rang de ministru. 

"Pentru că se plictisea la Cotroceni, Klaus Iohannis a decis că România are nevoie de un ministru care să răspundă de cafele. Nu de culturile de cafea, că nu avem așa ceva, ci de cafelele, apa minerală și fursecurile de protocol de la Cotroceni. Așa se face că a avansat-o pe consilieră de stat Delia Dinu la rangul de consilier prezidențial.
 
Delia Dinu e distinsa doamna care se ocupă de protocol la palat și avea, dintotdeauna, rangul de secretar de stat. Acum, conform legii, ea are rang de ministru, în calitate de consilier plin, în timp ce șeful Comunității de Informații, Dudu Ionescu, spre exemplu, rămîne pe mai departe simplu consilier/secretar de stat. Dovadă că pentru Iohannis cafeaua de dimineață e mai importantă decît informațiile” scrie Bogdan Tiberiu Iacob pe inpolitics.ro.2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.