Rubgistul Florin Surugiu şi-a cerut iubita în căsătorie, duminică, pe stadionul Wembley, după meciul România - Irlanda, din cadrul Cupei Mondiale de rugby din Anglia.

Imaginile postate pe pagina de Facebook a competiţiei engleze îl arată pe Surugiu îngenunchind în faţa iubitei sale şi inmânându-i inelul de logodnă, pe stadionul Wembley, la finalul meciului cu Irlanda. Totul se petrece în aplauzele coechipierilor săi şi a stafului tehnic.

Reprezentativa de rugby a României a fost învinsă, duminică, pe stadionul Wembley din Londra, de selecţionata Irlandei, cu scorul de 44-10 (18-3), în cel de-al doilea meci al "Stejarilor" în grupa D de la Cupa Mondială din Anglia.

 
Romania player proposes to girlfriend after Ireland match

TAKE A KNEE: Romania's Florin Surugiu takes to the Wembley turf to propose to his girlfriend after their match with Ireland earlier today! Congratulations Florin!!

Posted by Rugby World Cup on Sunday, September 27, 2015


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.