Artistul și designerul Florin Dobre și-a prezentat la București noua colecție A/W 2017 ready to wear, denumită „Mr. Mister„, la Materia Repositorium- Logofătul Tautu 68A, București.

Prezentată inițial pe 9 ianuarie la Londra, colecția ,Mr. Mister’ a apărut în timp real pe site-urile marilor reviste VOGUE și GQ, ediția britanică.

Colecția (este garderoba) se adresează bărbatului matur, bine integrat in societate, atent la detalii și adevărat profesionist, care știe să respectie fiecare dress code, în orice mediu pe care il acceseaza.
Mr. Mister este barbatul cu adevarat barbat, care a invatat ca respectul de sine inseamna a-i respecta pe cei din jur. Atent la detaliile din inalta societate, stie sa coboare de pe piedestal, mergand spre lumea reala, sincera si frumoasa a oamenilor foarte simpli, intelegand ca valoarea unui om nu consta neaparat in stilul vestimentar. El alege atat tesaturi fine, casmir, catifea, precum si stofe rezistente si stofe groase de care se poate folosi in activitatile cotidiene. Mr. Mister alege hainele croite pe propriul corp, pentru a evidentia respectul fata de pasiunea lui.
 
Mr. Mister, un mare iubitor de arta, alege sa mearga in jurul lumii pentru a-si prezenta propriul show, intr-un cadru mulat perfect pe caracterul sau. Acum va poposi in orasul nostru pentru a-si spune povestea si a-si prezenta garderoba sezonului urmator. Pregatit mereu si dornic de a impresiona, alege o noua versiune tehnica de a intra in senzatiile privitorilor, pregatind senzatia si atmosfera locurilor care l-au impresionat si lasand ochiului privitorului un rulaj vizual al intregii colectii. Un vizual care urmareste personajul principal in toata intimitatea sufletului sau.

Un eveniment prezentat de Jägermeister.

Parteneri: Materia Repositorium/ Silva/ IQOS/ Evian/ Martini/ Dom’ Profesor/ True/ Barbierii/ BeautOne/ TheStoryalist/ Paulina Buldumea/ Oxygen/ RueDesModeles/ VitaminAqua/ Vinarte/

Parteneri media: CityVision/ StilMasculin/ SocialAgenda/ AndreiVulpescu/ Barbosul.ro/ DenisRadu/ FPM/ GabrielaSimion/ InStilulMeu/ NakedBrands/ Pia/ PresainBlugi/ Umblat.ro/

Pentru informatii suplimetare puteti contacta: 
fd.florindobre@gmail.com 
(+40) 735 896 633 – Sava Ionut Daniel 
 www.florindobre.ro