Președintele american Donald Trump a declarat într-un interviu că gafa de proporții de la festivitatea de decernare a premiilor Oscar 2017 s-a produs deoarece Hollywoodul era prea ocupat să îl critice pe el, informează news.ro.

Miliardarul anunțase anterior că nu va urmări gala premiilor Oscar deoarece va fi prea ocupat cu organizarea Balului Guvernatorilor de la Casa Albă. Se pare însă că Donald Trump nu a rezistat tentației și s-a uitat totuși la televizor, vizionând evenimentul din Hollywood.

În interviu, Donald Trump a spus că eroarea de la sfârșitul ceremoniei a avut loc deoarece starurile de cinema prezente la gala Oscar erau „prea concentrate” pe ideea de a îl critica pe el.

„Cred că s-au concentrat atât de tare pe politică, încât nu au reușit să acționeze împreună la final”, a spus Donald Trump.

Președintele s-a referit și la eroarea din finalul ceremoniei: „A fost puțin cam trist. A știrbit din strălucirea Oscarurilor. Nu am simțit că a fost o seară foarte strălucitoare. Eu am fost la Oscaruri. Acum parcă lipsea ceva foarte special și, în plus, a fost trist să se încheie în acel fel”.

La ceremonia de decernare a Oscarurilor, actorii americani Warren Beatty și Faye Dunaway ar fi trebuit să anunțe marele câștigător filmul „Moonlight”, dar în plicul pe care l-au desfăcut era scris numele peliculei „La La Land”.

Reprezentanți ai Academiei au urcat pe scenă și au corectat greșeala, anunțând câștigătorul corect, dar deja gafa fusese făcută, iar „Moonlight” a primit trofeul în fața echipei de la „La La Land”, care au urmărit scena cu fețe profund dezamăgite.
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews