Jukebox, Mihai Trăstariu, Ovidiu Anton, Florena, Doru Todoruț și Irina Baianț, Dream Walkers, Hayley Evetts, Andra Olteanu, Irina Popa, Vanotek feat. The Code & Georgian, Xandra și Mihai Băjinaru intră în competiție la Eurovision România, anunță Televiziunea Română, într-un comunicat.

Cei 12 finaliști vor intra în semifinala din 4 martie, pe scena Sălii Sporturilor din Baia Mare, șase dintre aceștia urmând să acceadă în finala Selecției Naționale Eurovision România 2016, din 6 martie.

În acest an, la Eurovision au fost înscrise 94 de melodii, dintre care 92 au intrat în preselecție, fiind audiate de juriul de specialitate desemnat de TVR. La verificarea dosarelor de înscriere, doi candidați au fost respinși, întrucât nu au respectat cerințele prevăzute în Regulament.

Anul acesta, în premieră, organizatorii au publicat pe site-ul competiției lista cu toate piesele înscrise la preselecție și punctajul celor care nu au intrat în semifinală.

Foto: eurovision.tvr.ro

2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.