Muzeul Național de Istorie Naturală "Grigore Antipa", va găzdui, începând de marți, 22 decembrie, o expoziție temporară de reptile vii, intitulată "Cu sânge rece", anunță instituția într-un comunicat.

Taipanul australian, cobra egipteană, vipera uriașa africană, anaconda, șarpele cu clopoței, cobra scuipătoare sau șarpele regal, sunt doar câteva dintre speciile care pot fi admirate în această expoziție la Muzeul "Antipa".

"Expoziția Cu sânge rece oferă o fascinantă incursiune în lumea acestor misterioase viețuitoare și pune la dispoziția vizitatorilor informații despre obiceiurile lor, despre cum se adaptează ele la mediul înconjurător, precum și despre rolul pe care-l joacă în ecosistem", se arată în comunicat.

Programul de vizitare este de marți până vineri, între orele 10 - 18 (ultimul vizitator intră la ora 17:00), iar sâmbătă și duminică, între orele 10 și 19 (ultimul vizitator intră la ora 18:00).

Expoziția va fi găzduită până la data de 31 decembrie 2015, iar intrarea este gratuită.

2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.