Luni, 4 aprilie 2016, începând cu orele 19:00 sunteți invitați la FASHION SPREE ON BARATIEI THIRTY-THREE, o celebrare a texturilor și a formelor discrete, să descoperiți noile colecții primăvară/vară 2016 a brand-urilor, Men'S Cave - Clothing Concept Store și hotstepper.ro , și pentru a cunoaște povestea barber shop-ului Urban Hairdressers

Ne găsiți ușor, în centrul Bucureștiului lângă magazinul Cocor, pe str. Bărătiei, la nr. 33, într-o clădire cu o arhitectură demnă de invidiat. Construită în sec. al XIX –lea și înscrisă pe lista monumentelor istorice în 2010.

Strada Bărăției nr 33 găzduiește cele trei branduri autohtone: hotstepper.ro (pantofi feminini), Men'S Cave - Clothing Concept Store (concept store pentru bărbați) și Urban Hairdressers (barber shop). Spațiile create în ultimii doi ani au fost amenajate în spiritul noii generații dar păstrând elementele clasice ale clădirii de către tineri arhitecți, îmbinând elemente moderne cu un aer industrial. 
Accentul este întotdeuna pus pe produse și pe atmosferă, fiecare dintre aceste spații spunând întotdeauna o poveste. ,,Dorim ca acesta zonă din centrul Bucureștiului să fie regăsită și reinventată, să redevină unul dintre punctele centrale ale orașului, un must-go place, fie că il descoperi trecând pe stradă sau auzind de la cineva. Important este să ajungi aici și să te lași purtat de atmosfera acestui loc deosebit.'', declară inițiatorii acestui proiect.

Cei care aleg să își petreacă seara de 4 Aprilie 2016 alături de noi, vor avea parte de un mix de ingrediente: clothes, drinks, accessories, music, barber shop, colours, shopping and conversation – strada transformându-se pentru o seară într-un party venue insolit. Pregătește-te deci… să fii luat prin surprindere! Good friends, good vibe!

Seara va fi antrenata de Dj Cosminuit cu fluiditatea beat-urilor bootyandfunkybreaks, dar si electro, industrial, trecand prin alternative indie, dubstep ajungand pana la house si techno.

Dress code-ul ,Creative Classy’ îți completează imaginea pentru o seară excelentă, alături de prieteni noi.

Parteneri: Metaxa Honey / Bacardi / Evian / Beautik Haute Parfumerie / urban monkey / Silva / Bărboșii / Dear Barber Romania / The Victorian Rose -Interioare frumoase / 

Parteneri media: Stil Masculin / Revista VIP / Social Agenda / Vulpescu.eu / Denis Radu PR / Cosmin Tudoran / Gabriela Simion / InStilulMeu.ro / Louise Ro / Presa In Blugi / ActiveNews / Barbosul.ro / Bucharest style / Creative Class / DivaHair.ro / Fuga prin magazine / Express the style. By Ingrid Ispas / InstaGlam / IQool / Jurnal LifeStyle / Le-Boutique / Lookool / Last Minute Couture / @MissTv / Pia Marina Voicu / readmymind Blog / Revista Atelierul / @RockHouse / RomaniaFashion / romanticu.org - Robert Cadar / Shopaholica Life / STUP Art&Fashion / Suburban Magazine / Urban Things - Chestii Urbane / VIPStyle.ro / The Essence of Style / Amaia/ Bigcitylife.ro / Casino Life & Business Magazine / 

Pentru informații suplimetare puteți contacta:
Raluca Huzum - contact@menscave.ro 
0766.55.00.86
Oana Minca - pr@hotstepper.ro
0722.54.54.77
Cristian Sava - urbanhairdressers@gmail.com
0726.91.04.49


Men'S Cave - Clothing Concept Store – Haina Bărbatului… gândită pentru tine!
Ne gândim la nevoile bărbatului modern, în pas cu moda, care vrea să fie stylish, dar în același timp practic. Așadar, chiar noi am conceput piese vestimentare smart casual, în ediții limitate, ready to wear, care să poată fi purtate la diverse ocazii și în diferite momente ale zilei. Suntem aici ca să găsim soluțiile vestimentare perfecte și să transformăm fiecare apariție într-o demonstrație de încredere și de stil personal. Puteti găsi mai multe idei de outfit-uri pe www.menscave.ro

hotstepper.ro
Pentru pasionatele de pantofi și latest trends în domeniu, Hotstepper este the place to be. Imediat ce intri în magazinul din centrul orașului vei fi iremediabil atras de designul urban, chic și contemporan. Fiecare pereche de pantofi Hotstepper spune o poveste despre imaginație, inspirație, feminitate, personalitate și creativitate. În această perioadă în magazin pot fi găsite colecția de primăvară-vară, IMPULSE, un mix de piese îndrăznețe pentru zi sau pentru evenimente speciale, precum și colecția de pantofi pictați, HS Artist, un trademark Hotstpper. Piesele pot fi achiziționate și online, pe www.hotstepper.ro.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews