La aproape 81 de ani, marele actor Florin Piersic le dă întâlnire studenților într-un spectacol aparte, un recital, după cum îl numește chiar el.  Piersic va apărea în fața românilor cu un show de stand-up comedy.

”Voi susține un recital care nu vrea să arate decât de ce, cum, în ce fel, când am devenit eu actor, și cum s-au petrecut lucrurile pe parcursul anilor. Am să rostesc nu numai întâmplări adevărate din viața mea, ci și poezii, cântece care m-au marcat, și mai mult decât atât, veți vedea filmări inedite din arhiva mea personală, legate de filmele și de emisiunile de televiziune pe care le-am făcut.
 
Vă aștept la o discuție față în față. Am numit acest recital de actor, Florin Piersic, pur și simplu…!”, își prezintă maestrul spectacolul în care se va confesa cu umor spectatorilor, potrivit libertatea.ro. De asemenea, pe lângă poveștile din viața sa, Florin Piersic va cânta publicului melodii ce i-au marcat tinerețea și va recita poeme. 

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews