La aproape 81 de ani, marele actor Florin Piersic le dă întâlnire studenților într-un spectacol aparte, un recital, după cum îl numește chiar el.  Piersic va apărea în fața românilor cu un show de stand-up comedy.

”Voi susține un recital care nu vrea să arate decât de ce, cum, în ce fel, când am devenit eu actor, și cum s-au petrecut lucrurile pe parcursul anilor. Am să rostesc nu numai întâmplări adevărate din viața mea, ci și poezii, cântece care m-au marcat, și mai mult decât atât, veți vedea filmări inedite din arhiva mea personală, legate de filmele și de emisiunile de televiziune pe care le-am făcut.
 
Vă aștept la o discuție față în față. Am numit acest recital de actor, Florin Piersic, pur și simplu…!”, își prezintă maestrul spectacolul în care se va confesa cu umor spectatorilor, potrivit libertatea.ro. De asemenea, pe lângă poveștile din viața sa, Florin Piersic va cânta publicului melodii ce i-au marcat tinerețea și va recita poeme. 


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.