Unde? La Păltiniș
Când? Cam toată vara
De ce? Pentru a crea prietenii pe viață și pentru cea mai #smart distracție de pe vara asta!

Cine suntem? - Suntem prieteni, familie, colegi, cunoștințe, oameni gata de aventuri noi și creatori de amintiri de neuitat! 
Ne-am adunat de prin toate colțurile țării o echipă de tineri plini de entuziasm, optimism și iubirea față de credință și frumos. Grupați în jurul Centrului de Tineret Seminarium Transsilvanicum, parte a Departamentului de Tineret al Arhiepiscopiei Sibiului, dorim să oferim o alternativă tinerilor în a petrece timpul liber cu folos, în a se dezvolta armonios, cu principii de viață sănătoase și cu sprijin profesionist.

Astfel, am construit un program frumos împărțit în trei tabere: 

Tabăra Dăruind vei dobândi 9-14 iulie (12-18 ani): este un program ce răspunde nevoilor societății din întreaga lume. Ne dorim ca tinerii să ia contact cu societatea și să aibă un impact asupra comunității. Astfel, ei simt că oferă ceva lumii înconjurătoare și că își aduc un aport social pozitiv. 

Tabăra Înapoi în viitor 16-21 iulie 2018 (12-18 ani): își propune să le descopere tinerilor activități artistice inedite, care să îi aducă în mijlocul naturii, mai aproape de cultura poporului roman.
Tabăra Tinerii Exploratori 17-22 august 2018 (8-12 ani): participanții vor lua parte la un exercițiu de libertate prin care vor învăța să lucreze împreună și să se ajute reciproc, devenind prieteni veritabili și adevărați exploratori.

Sentimentul de apartenență, prieteni și mentori, râsete și cântece în jurul focului, poze ce exprimă o mie de cuvinte, sunt doar o parte dintre lucrurile pe care tinerii prezenți la experiența Hai în tabără! și le vor aminti și după ce se vor întoarce acasă.

Pentru detalii și înscrieri:
http://facebook.com/haiintabara
http://haiintabara.net

De asemenea, Vicențiu Bășa, responabilul pentru înscrieri, vă stă la dispoziție pentru informații suplimentare la numărul 0720 404 145.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews