Un utilizator Facebook a postat un videoclip, în care se vede cum un bărbat se plimbă nestingherit cu mașina prin albia secată a râului Dâmbovița.

"Azi. Ora 16. În spatele Bibliotecii Naționale. O mașină încearcă să ocolească traficul pe unde trecea odinioară Dâmbovița", a scris Ana Maria pe rețeaua de socializare.
 
Imaginile au devenit virale, în câteva ore adunând aproape 95.000 de vizualizări. Cei mai mulți dintre sutele de utilizatori care au comentat postarea îl condamnă pe proprietarul SUV-ului pentru modul în care vrea să evite traficul aglomerat. Sunt, insă, și câțiva care au altă părere: că șoferul lucrează la firma care se ocupă de decolmatarea râului Dâmbovița și ar fi venit acolo pentru a da niscaiva indicații.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews