Un utilizator Facebook a postat un videoclip, în care se vede cum un bărbat se plimbă nestingherit cu mașina prin albia secată a râului Dâmbovița.

"Azi. Ora 16. În spatele Bibliotecii Naționale. O mașină încearcă să ocolească traficul pe unde trecea odinioară Dâmbovița", a scris Ana Maria pe rețeaua de socializare.
 
Imaginile au devenit virale, în câteva ore adunând aproape 95.000 de vizualizări. Cei mai mulți dintre sutele de utilizatori care au comentat postarea îl condamnă pe proprietarul SUV-ului pentru modul în care vrea să evite traficul aglomerat. Sunt, insă, și câțiva care au altă părere: că șoferul lucrează la firma care se ocupă de decolmatarea râului Dâmbovița și ar fi venit acolo pentru a da niscaiva indicații.


2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.