Un filmuleț în care bărbat care se sprijină pe gard este mușcat de cizmă de un câine a devenit viral pe internet. Victima strigă după stăpânul câinelui, care conform acestui clip ar fi un personaj cu numele Cristi.

Acum toată lumea îl caută pe acest Cristi și pentru că orice lucru viral tinde să devină de interes național, pe Facebook circulă un eveniment.

Sâmbătă, la stația de metrou Unirii 1 "începem să țipăm cu toții după Cristi să își ia câinele". Poate dacă vin totți cei peste 6.000 de oameni interesați, va apărea și misteriosul Cristi.

Între timp, au apărut mai multe filmulețe care parodiază întâmplarea bărbatului care strigă insistent după Cristi.

 
 
 
 

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews