Actorul american Leonardo DiCaprio a declarat pentru publicația germană Die Welt că își dorește să-l interpreteze pe Vladimir Putin, președintele Rusiei, într-un film, informează nme.com.

"Putin ar fi foarte, foarte interesant. Mi-ar plăcea să-l joc", a spus Leonardo DiCaprio.

În 2010, actorul l-a întâlnit pe liderul de la Kremlin, la International Forum on Tiger Conservation de la Sankt Petersburg. "Fundația mea are mai multe proiecte prin care susține financiar protejarea acestor pisici sălbatice. Am discutat cu Putin doar despre aceste animale minunate, nu despre politică", a mai declarat acesta.

Vladimir Putin nu este singura personalitate rusă aflată pe lista actorului în vârstă de 41 de ani. În același interviu, el a mărturisit, potrivit Mediafax, că i-ar plăcea să joace rolurile lui Lenin și Rasputin.2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.