Mineli Boutique a lansat cea mai fresh colecție capsulă a verii, Mineli x Marisa Paloma. Modelele fuzionează cele mai noi tendințe ale acestui sezon, mixuri de culori block și culori neon plus un design cool și actual.
 
In colecție regăsim piese atemporale ce se potrivesc oricărui tip de personalitate și stil vestimentar, de la sport la elegant.

Colecția poartă numele Marisei Paloma, una dintre câștigătoarele emisiunii „Bravo, ai Stil”, de la Kanal D. Produsele Minelli pot fi comandate online de pe shop Minelli Boutique sau din locațiile din țară.

Mineli este o companie românească, a cărui poveste începe în 2008, dar are în spate 20 de ani de experiență în crearea de încălțăminte. 

Fondat de designerii Ionuț Glăvan și George Ștefănescu, Mineli Boutique și-a creat în timp renumele unui brand de succes în domeniul producției de încălțăminte, ajungând treptat să devină numărul 1 în topul preferințelor vedetelor din România.
 
 

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews