Este știut faptul că românul știe să facă haz de necaz, indiferent de problemele pe care le are. Există însă și bancuri care par desprinse din realitatea românească.

Fostul șef al ANAF, Sebastian Bodu, a postat pe contul său de Facebook un banc „din ciclul realitatea depășește orice imaginație”.

„Caz medical la Floreasca: niste tipi au facut un chef intr-o casa undeva pe Primaverii (o casa din aia veche, cu scara interioara, rotunda). La ora 11 noaptea au ramas fara bere si au zis ca pleaca sa mai cumpere. Dar erau putin turtiti si s-au hotarat sa coboare cele 4 etaje cu SCHIURILE; s-au echipat si au coborat. La etajul 2, era o baba de 84 ani care ducea gunoiul. Astia au dat peste ea si ghinion, accident, vine salvarea, o duc la Floreasca cu fractura de bazin. Se trezesc astia din betie, si merg la Floreasca sa vada despre ce este vorba. La spital baba nu mai era (patul gol, proaspat aranjat). Astia, cica, au inghetat ca a murit, si se duc la medicul de garda sa vada ce este. De acolo afla ca baba a fost transferata la spitalul 9 pentru consult, pentru ca toata noaptea, baba insistase ca o lovise un SCHIOR pe casa scarii...”, a postat Sebastian Bodu pe contul său de pe rețeaua de socializare.