Miercuri, 11 septembrie, de la ora 19:30, violoncelistul Adrian Naidin va susține un recital extraordinar în Grădină la Antipa.

„Carismatic și pasional, într-o seară de toamnă timpurie, într-o grădină de poveste, Adrian Naidin ne va încânta cu piese îndrăgite din repertoriul său.

Participarea este gratuită iar înscrierile se fac pe pagina: antipa.ro/rezervari/”, anunță siteul oficial al Muzeului.

Adrian Naidin s-a născut pe 23 aprilie 1974 la Cluj, a urmat cursurile Liceului de Muzică „Sigismund Toduță” la clasa profesoarei Gabriela Todor.

A absolvit Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj Napoca, secția violoncel și muzică de cameră.
A debutat în 1998, ca artist instrumentist la Opera din Cluj Napoca.

În 2001 a devenit membru al Orchestrei Naționale Radio din București.

În perioada 2000 – 2003 a fost colaborator la Teatrul Național din București pentru muzică de teatru. De-a lungul carierei, Naidin a susținut numeroase concerte în România și în străinătate, inclusiv foarte multe spectacole de muzică tradițională și folclorică românească.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews