Trupa Voltaj, cu piesa "De la capăt", a concurat în această seară în prima semifinală Eurovision, desfăşurată la Viena.

Înainte de concurs, Călin Goia s-a arătat încrezător în şansele României de a se califica în finală.Luni seara au fost emoţii şi mai mari, la prezentarea în faţa juriului, recunoaşte solistul trupei Voltaj, Călin Goia."Suntem mai relaxaţi, a fost foarte bine, am primit laude de la juriul din România, care ne-a ascultat şi a spus că am avut o prestaţie impecabilă, aşa că eu cred că totul va fi bine! Suntem foarte optimişti în seara asta", a declarat Călin Goia TVR.


Toţi membrii trupei au apărut, marţi seară, în costume negre pe scenă. Mulţimea a ovaţionat încă de la primele acorduri. Pe ecranul din spate au rulat secvenţe din videoclip, iar la final camerele s-au oprit pe eroul acestui mesaj al României la Eurovision: Ionuţ, anunţă tvr.ro.


Printre marii perdanţi se numără Republica Moldova.

Lista celor 10 ţări calificate, anunţate aleatoriu: Albania, Armenia, Rusia, ROMÂNIA, Ungaria, Grecia, Estonia, Georgia, Serbia, Belgia.

În finala de sâmbătă intră 27 de ţări. 7 ţări sunt calificate direct, iar celelalte 20 sunt stabilite în urma semifinalelor.