Trupa Voltaj, cu piesa "De la capăt", a concurat în această seară în prima semifinală Eurovision, desfăşurată la Viena.

Înainte de concurs, Călin Goia s-a arătat încrezător în şansele României de a se califica în finală.Luni seara au fost emoţii şi mai mari, la prezentarea în faţa juriului, recunoaşte solistul trupei Voltaj, Călin Goia."Suntem mai relaxaţi, a fost foarte bine, am primit laude de la juriul din România, care ne-a ascultat şi a spus că am avut o prestaţie impecabilă, aşa că eu cred că totul va fi bine! Suntem foarte optimişti în seara asta", a declarat Călin Goia TVR.


Toţi membrii trupei au apărut, marţi seară, în costume negre pe scenă. Mulţimea a ovaţionat încă de la primele acorduri. Pe ecranul din spate au rulat secvenţe din videoclip, iar la final camerele s-au oprit pe eroul acestui mesaj al României la Eurovision: Ionuţ, anunţă tvr.ro.


Printre marii perdanţi se numără Republica Moldova.

Lista celor 10 ţări calificate, anunţate aleatoriu: Albania, Armenia, Rusia, ROMÂNIA, Ungaria, Grecia, Estonia, Georgia, Serbia, Belgia.

În finala de sâmbătă intră 27 de ţări. 7 ţări sunt calificate direct, iar celelalte 20 sunt stabilite în urma semifinalelor.Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews