A treia ediție a cursei pe biciclete The Dandy Run, la care sunt invitate persoane îmbrăcate elegant, în stil "vintage", 
va avea loc sâmbătă, la amiază, în centrul Capitalei, informează organizatorii într-un comunicat transmis  pe adresa redacției ActiveNews.

Evenimentul începe la ora 14,00, la Galeria de artă Rotenberg — Uzunov, lângă Ateneul Român. Participanții vor porni în cursă o oră mai târziu pe traseul: Ateneul Român — Calea Victoriei — Bulevardul Aviatorilor — Bulevardul Mircea Eliade — Calea Floreasca — restaurantul Agape Cuisine, unde, la 16,00, este organizată o mică petrecere.

Codul vestimentar este alb/negru. Participanții sunt rugați să vină îmbrăcați în costume alb/negru, pantaloni trei sferturi, cu papioane și berete, veste și cămăși vintage.

La finalul evenimentului vor fi acordate distincțiile "cel mai bine îmbrăcat domn" și "cea mai bine îmbrăcată doamnă".

Dacă bicicletele participanților nu sunt în stil retro, aceștia sunt încurajați să le decoreze într-un stil cât mai original. Vor exista, de asemenea, premii pentru "cea mai frumoasă bicicletă vintage" și pentru "bicicleta decorată cel mai original".

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews