A treia ediție a cursei pe biciclete The Dandy Run, la care sunt invitate persoane îmbrăcate elegant, în stil "vintage", 
va avea loc sâmbătă, la amiază, în centrul Capitalei, informează organizatorii într-un comunicat transmis  pe adresa redacției ActiveNews.

Evenimentul începe la ora 14,00, la Galeria de artă Rotenberg — Uzunov, lângă Ateneul Român. Participanții vor porni în cursă o oră mai târziu pe traseul: Ateneul Român — Calea Victoriei — Bulevardul Aviatorilor — Bulevardul Mircea Eliade — Calea Floreasca — restaurantul Agape Cuisine, unde, la 16,00, este organizată o mică petrecere.

Codul vestimentar este alb/negru. Participanții sunt rugați să vină îmbrăcați în costume alb/negru, pantaloni trei sferturi, cu papioane și berete, veste și cămăși vintage.

La finalul evenimentului vor fi acordate distincțiile "cel mai bine îmbrăcat domn" și "cea mai bine îmbrăcată doamnă".

Dacă bicicletele participanților nu sunt în stil retro, aceștia sunt încurajați să le decoreze într-un stil cât mai original. Vor exista, de asemenea, premii pentru "cea mai frumoasă bicicletă vintage" și pentru "bicicleta decorată cel mai original".