Asociația Gogu Puiu și Haiducii Dobrogei organizează, în perioada 27-29 aprilie, o tabără sportivă pentru amatori, în care participanții vor avea oportunitatea de a cunoaște și învăța tehnici operaționale de supraviețuire, anunță organizația pe siteul său.

Participanții vor învăța să facă un foc, să construiască un adăpost, dar și tehnici de autoapărare, „elemente de termoregulatie și nutriție, condiție fizică și elemente de autonomie alimentară, tehnici de prim-ajutor”, precizează sursa citată. Pentru că este vorba despre de o organizație care poartă numele unui erou al rezistenței anti-comuniste, tabăra va fi denumită simbolic, „Tabără de haiducie”.

Stagiul se va desfășura în Câmpina, județul Prahova, începând de vineri, 27 aprilie, ora 14:00, până duminică, 29 aprilie, ora 18:00.

Cei care doresc să se înscrie sau doar să afle mai multe detalii, pot scrie un email la adresa: asociatia.gogupuiu@gmail.com.2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.