Terasa Obor din București a intrat în topul celor mai bune 10 localuri stradale din lume, anunță Interestingtimes.ro.

„Terasa Obor este unul din acele locuri unde, în mod normal, nu ai merge, cel mai probabil din cauza faptului că nu ai auzit de el. Cu toate astea, e unul dintre cele mai bune locuri din oraș unde poți mânca mici și nu doar pentru lunga tradiție în prepararea și servirea acestor bucate delicioase ci și pentru atmosfera idilică și caracterul de autenticitate al locului”, scrie sursa citată.

Terasa Obor este localizată lângă Piața Obor și este locul ideal unde poți mânca un mic și bea o bere, totul asezonat cu muzică tradițională.

#Streetfood50 este primul premiu internațional care onorează standurile stradale, tejghelele improvizate, restaurantele necunoscute din întreaga lume. Terasa Obor a intrat în finală alături de competitori din Ierusalim, Kuala Lumpur, Mallor, Mexico City, New Delhy, Hanoi, Singapore și altele.

Oricine poate vota pentru #terasaobor făcând o fotografie și folosind tag-urile #terasaobor și #streetfood50 pe instagram. Dacă va câștiga, Terasa Obor va primi un premiu de 1000 de dolari, care să-i ajute să se dezvolte. De asemenea, dacă Terasa Obor va câștiga și l-ai votat, atunci automat intrați într-o tombolă care are ca premiu un voucher pentru un tur gastronomic oriunde veți dori.

Câștigătorul va fi anunțat pe 1 noiembrie pe Instagram pe contul @TheStreetFood50.